به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله حسین نوری همدانی در دیدار مشاور وزیر، دبیر و مسئولان ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه بیان داشت: حوزه علمیه و آموزش پرورش دو عنصر اصلی جامعه هستند و تعاملات این دو موجب پیشرفت مردم و نظام اسلامی می شود.
وی با تاکید بر اینکه تاثیرگذاری علم همراه با اخلاق محقق می شود، بیان داشت: یک فرد تنها در شرایطی که در محضر استاد و پیشوا باشد، می تواند به اخلاق اسلامی دست یابد.
همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید دقیق باشد
این مرجع تقلید با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو مقوله جدایی ناپذیر هستند، خاطرنشان کرد: همکاری های بین حوزه و ستاد همکاریهای آموزش و پرورش باید به شکل صحیح و دقیق انجام بگیرد؛ چرا که هرگونه اشتباه نتیجه کار را بر عکس می کند.
تنها راه مقابله با ترویج آثار علمی غرب، احیای علوم انسانی اسلامی است
آیت الله نوری همدانی گفت: باید نوع فعالیت بین ستاد آموزش و پرورش و حوزه علمیه مورد توجه قرار بگیرد تا بتوانند با همکاری های مدون، علوم اسلامی انسانی را به جریان درآورند و تنها از این راه است که می توانیم با ترویج آثار علمی غرب مقابله کنیم.
علوم اسلامی ریشه الهی دارد / قطعنامه اروپا شاهد محکمی برای غیرالهی بودن علوم غربی است
وی با اشاره به قطعنامه پارلمان اروپا تصریح کرد: تمامی علوم جهان، در اسلام ریشه الهی دارد؛ این در حالی است که در غرب اینگونه نیست و شاهد محکم این ماجرا، قطعنامه آخر اروپا است که در آن راهی به سوی خداوند وجود ندارد.
این مرجع تقلید ضرورت گسترش علوم اسلامی انسانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ستاد همکاری باید به نسبت به تعیین و گسترش موضوعاتی مانند تعالیم و مضامین اسلامی اهتمام داشته باشد، باید با بهره گیری از علما و افراد متخصص سعی کنیم ارزش های اسلامی را به سراسر دنیا معرفی کنیم.
آیت الله نوری همدانی گفت: توجه به تاریخ انبیا نیز از دیگر مسائلی است که از اهمیت فراوانی برخودار است، یک سوم قرآن به داستانهای تاریخی اشاره دارد و این موضوع نشان دهنده اهمیت عبرت آموزی و تاریخ انبیا و اولیا خداست.