حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی اسلامی بیان داشت: این کار روی زمین مانده است، نهادهایی که متولی امر هستند باید در این راستا با جدیت بیشتری به مسئله سبک زندگی اسلامی اهتمام داشته باشند و تدوین الگوی اسلامی زن و خانواده را در دستور کار خود قرار دهند.
وی افزود: غرب مبانی و نظریه های خود را در رابطه با الگوی رفتاری، سبک زندگی، زن و خانواده غربی استخراج کرده، آن الگو را اجرا و بازخوردگیری و تصحیح آن را انجام داده است؛ اما ما هنوز الگویی برای زن مسلمان و خانواده اسلامی تدوین نکره ایم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور خاطرنشان کرد: امروز غرب و جبهه مقابل اسلام الگوهای خود را به جامعه اسلامی ما ارائه کرده است، ممکن است بخشی از آنها درست هم باشد؛اما انسان را به نتیجه نمی رساند.
قوانینی که در عرصه خانواده وجود دارد ناقص است
جمشیدی تاکید کرد: قوانینی که در حال حاضر در عرصه خانواده وجود دارد قوانین ناقصی است، از آثار و بازخوردهای بعضی از این قوانین می توان فهمید که فاقد مبنای دینی و ارزشی هستند.
وی بیان داشت: صحبت و سخنرانی در مورد سبک زندگی اسلامی کار دشواری نیست، اگر همه کسانی که همایش و کنفرانس سبک زندگی اسلامی برگزار می کنند و موضوع یک دهه سخنرانی خود را به این بحث اختصاص می دهند، عامل باشند؛ پیشرفت چشمگیری در این زمینه خواهیم داشت.
ارائه الگوی زن مسلمان در جامعه ما مناسبتی شده است
مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: ارائه الگوی زن مسلمان در جامعه ما مناسبتی شده است، در ایام میلاد و شهادت های حضرات این موضوع اوج می گیرد، شخصیت ها به عنوان الگو معرفی می شوند؛ اما در طی روزهای دیگر سال نه برنامه ای در این زمینه وجود دارد نه عمل شایسته تقدیری.
جمشیدی تصریح کرد: حوزه و روحانیت در رابطه با تدوین الگوی زن مسلمان و خانواده کم کاری کرده است، ابتدا باید از خود و خانواده های خودمان شروع کنیم، بعد هم بر اساس مبانی دینی و مکتبی الگوی زن مسلمان و خانواده را تدوین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نهادهایی که می تواند تاثیر بسزایی در تدوین الگوی زن مسلمان و خانواده اسلامی داشته باشد مرکز تحقیقات زن و خانواده است.