به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عبدوالحسینی در حاشیه مراسم افتتاحیه «اولین کنگره بینالمللی بیماریهای التهابی روده و اختلالات ناشی از گلوتن» در جمع خبرنگاران به سیاستهای کلان آستان قدس رضوی در حوزه سلامت و درمان اشاره کرد و گفت: این کنگره برای اولین بار در کشور و منطقه با این سطح علمی برگزار میشود.
وی ادامه داد: به دنبال دستورات و نیت تولیت آستان قدس رضوی که به پشتیبانی بیمارستان رضوی بر کارهای زیربنایی در حوزه سلامت است که لازمه آن، ارتباطات علمی در زمینههای تخصصی و فوق تخصصی با افراد صاحبنظر در سطح بینالمللی است.
عبدالحسینی اظهار داشت: هدف برگزاری این کنگره بررسی این بیماریهاست تا شاید بتوان به علل ایجاد این بیماری پی برد و به بهترین روش برای درمان و شناساندن روش درمان به پزشکان دستیافت که درنهایت آن، کمک به بیماران خواهد بود.
وی به همکاری بیمارستان فوق تخصصی رضوی با انجمن گوارش آمریکا اشاره کرد و بیان داشت: علاوه بر آن نیز با دانشگاه شهید بهشتی همکاری صورت گرفت که حاصل این همکاری در این کنگره، حضور 300 متخصص و فوق تخصص با ارائه 50 مقاله و 42 پوستر از سراسر کشور و جهان است.
برگزاری دو کارگاه فوق تخصصی در کنگره
رئیس بیمارستان رضوی به برگزاری دو کارگاه فوق تخصصی در حاشیه برگزاری این کنگره اشاره و تصریح کرد: یکی از کارگاههای توسط پروفسور لی از کره جنوبی و کارگاه دوم با حضور پروفسور هافمن از آلمان برگزاری خواهد شد که در این دو کارگاه شیوههای نوین پزشکی ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری کنگرههای تخصصی در این بیمارستان در سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: بارزترین دستاورد برگزاری کنگرههای فوق تخصصی همچون قلب و جراحی مغز و اعصاب، بومی شدن دانش این جراحیها بوده بهاندازهای که دیگر نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور برای درمان وجود ندارد.
عبدالحسینی به تشکیل مدرسه جراحی قلب اشاره کرد و عنوان داشت: آموزشهای ارائهشده در این مدرسه باعث شد تا اماکن گذراندن دورههای آموزشی در داخل کشور میسر شود تا دیگر نیاز به حضور متخصصان در دورههای خارج از کشور نیاز نباشد.
وی امکان تبادلنظر بین متخصصان و اصلاح روشها را از دیگر نتایج این کنگره دانست و عنوان کرد: همکاریهای مشترکی در حوزه مقالات علمی و فعالیتهای پژوهشی با دانشگاه مونستر آلمان صورت میگیرد.
بهرهبرداری از مجهزترین بخش آندوسکوپی کشور
قائممقام تولیت آستان قدس رضوی به امکانات پیشرفته مورداستفاده در بیمارستان رضوی اشاره کرد و گفت: همزمان با برگزاری این کنگره، پیشرفتهترین بخش آندوسکوپی کشور و یکی از مجهزترین بخشهای آندوسکوپی در دنیا به بهرهبرداری رسید.
وی به تأثیر حضور متخصصان بینالمللی در ایران بهواسطه مباحث علمی اشاره کرد و اظهار داشت: عمده افرادی که در این کنگره حضور دارند، افراد بیغرض و ناآگاه هستند که ورود این افراد به کشور باعث تغییر نگاه آنان نسبت به کشور شده و همچنین سفیری برای معرفی ایران شوند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی در خصوص خدماتدهی این بیمارستان بیان داشت: با توجه به اینکه این بیمارستان، یک بیمارستان فوق تخصصی خصوصی است؛ اما تعرفههای آن در پایینترین سطح دریافت هزینه نسبت به بیمارستانهای خصوصی دیگر قرار دارد؛ از طرفی نیز در کنار خدماتدهی به حدود 2 میلیون زائر غیر ایرانی و پوشش آنان، تلاش میشود بحثهای فرهنگی را نیز پیاده نماییم.
وی اضافه کرد: اساس تأسیس بیمارستان رضوی بر این اصل استوار است که علاوه بر ایجاد جایگاهی برای بینیاز کردن بیماران کشور به اعزام به خارج، افتخاری نیز برای کشور به ارمغان بیاورد که این امر حاصلشده است.
دریافت گواهینامه «تیموس» برای اولین بار در کشور
قائممقام تولیت آستان قدس رضوی بابیان اینکه بیمارستان فوق تخصصی رضوی اولین بیمارستان در کشور است که استاندار «تیموس» را کسب کرده است، خاطرنشان کرد: این گواهی برای اولین بار است که توسط یک بیمارستان در کشور کسب میشود.
وی از برگزاری کنگره گردشگری سلامت در نیمه دوم سال خبر داد و گفت: گردشگر سلامت هماکنون نیز در کشور حضور دارد؛ اما برگزاری کنگره گردشگر سلامت بهمنظور ساماندهی این امر صورت میگیرد.