حمید طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در قوچان، گفت: نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی اسفند 90 در این واحد دانشگاهی برگزار که پس از ارزیابی 1200 مقاله ارسالی 650 مقاله برای ارائه و چاپ انتخاب شد.
وی افزود: دومین همایش نیز که در اردیبهشت 92 برگزار شده از 900 مقاله ارسالی 500 مقاله برای چاپ و ارائه انتخاب شد که همه نشان از برگزاری موفقیتآمیز این دو همایش در دانشگاه آزاد واحد قوچان دارد.
معاون دانشگاه آزاد قوچان با اشاره به برگزاری سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در 26 و 27 آبان ماه سال جاری در این واحد دانشگاهی، گفت: این همایش موجب تقویت توان پژوهشی دانشجویان در مقاطع مختلف گروههای صنایع غذایی و کشاورزی میشود.
طباطبایی تأکید کرد: برگزاری اینگونه همایشهای ملی موجب زمینهسازی و ایجاد بستری مناسب برای گرایش دانشجویان به کارهای پژوهشی و ارتقای سطح علمی و پژوهشی آنان و افزایش تولیدات علمی در زمینه صنایع غذایی خواهد شد.
وی با یادآوری این موضوع که 20 مهرماه آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش خواهد بود، خاطرنشان کرد: روشهای نوین فرآوری، روشهای نوین پایش کیفیت، زیست فناوری، ایمنی غذایی، مدلسازی و بهینهسازی فرآیندها، نانوفناوری، ریزپوشانی قسمتی از محورهای این همایش ملی است.
معاون دانشگاه آزاد قوچان تصریح کرد: فرآوری پسماندهای کشاورزی، محصولات غذایی بومی، غذا از دیدگاه اسلام، نقش سیستمهای مدیریتی در ارتقای سلامت غذایی، نقش سیستم تکنولوژی اطلاعات در توسعه غذا و ارتباط غذا و سلامت روانی از دیگر محورهای این همایش دو روزه خواهد بود.
طباطبایی با بیان اینکه این همایش به همت این واحد دانشگاهی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار خواهد شد، تصریح کرد: گروههای صنعتی عالیس، صباح و ادراتوس، ماهنامه تخصصی علوم کیفیت و استاندارد، هفته نامه غذا و خراسان، موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، پارکهای علم و فناوری خراسان رضوی و شمالی و پژوهشکده علوم و فناوری اطلاعات ایران از جمله حمایتکنندگان مالی و معنوی این همایش هستند.