یکی از دانشجویان دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در قوچان، در رابطه با مشکلات صنفی این دانشگاه گفت: اولین مشکلی که دانشجو هنگام ورود به این دانشگاه با آن مواجه است بیمسئولیتی برخی کارکنان دانشگاه و سرگردانی دانشجو و دیر راهانداختن کارها است.
وی با بیان اینکه هدف اصلی در یک دانشگاه باید رضایتمندی دانشجو باشد، افزود: در این دانشگاه اول رضایت رئیس، کارمندان و اساتید مهم است بعد دانشجویان؛ دانشجو برای کارمندان هیچگونه ارزشی ندارد.
این دانشجوی دانشگاه مهندسی قوچان با یادآوری این مطلب که این دانشگاه هیچ سالن کنفرانس یا اجتماعات مناسبی ندارد، تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که دانشجویان هر ترم با آن دست و پنجه نرم میکنند هزینه بالای اتوبوس است که امسال به 360 تومان رسیده و اگر پول نقد به رانندهها بدهی 400 تومان میشود.
وی افزود: سرویسهای رفت و آمد به گونهای است که دانشجویان را به صورت لوح فشرده داخل اتوبوس میکنند و تا پر نشود نیز راه نمیافتد، در صورتی که برای حرکت باید یک قانون خاصی تعریف شده باشد.
این دانشجوی رشته برق با اشاره به این موضوع که قیمت اتوبوس در مسیرهای طولانی مشهد بین 200 تا 250 تومان است، تصریح کرد: رانندههای اتوبوس نیز برخورد بدی با دانشجویان دارند و حتی اگر دانشجویی پول خرد نداشته باشد با او با لحن بدی صحبت میکنند.
حراست دانشگاه به اتاقک تذکر حجاب محدود شده است
یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه با اشاره به سیگار کشیدن برخی دانشجویان در پشت دیوار دانشگاه پیامنور که در کنار این دانشگاه است، گفت: حراست دانشگاه به اتاقکی برای تذکر به دانشجویان دختر و پسر برای نوع پوشش و حجابشان تبدیل شده و کار خاص دیگری انجام نمیدهند.
وی تأکید کرد: از زمانی که خوابگاههای دانشگاه خودگردان شده مشکلات دانشجویان نیز بیشتر شده است؛ به طوری که افزایش قیمت 120 درصدی خوابگاهها در سال جاری توسط خوابگاهداران کیفیت آنها را نیز پایینتر آورده است.
این دانشجوی رشته شیمی با بیان این موضوع که بسیاری از خوابگاهها اینترنت، دستگاه زیراکس و سیستم کامپیوتری ندارد، خاطرنشان کرد: برخی خوابگاهها در روزهای اول سرپرست نداشته و هنوز هم ندارند و نظافت آنها در حد پایین است؛ بطوری که از سقف آشپزخانه خوابگاه ما تا دور لامپ نم زده و از آن آب به پایین میریزد.
وی با اشاره به وجود مشکلات اخلاقی در خوابگاه دختران، تصریح کرد: نوع پوشش لباس دختران در خوابگاه و رفتارهای دور از شأن و اخلاق آنها به گونهای است که من به عنوان یک دختر خجالت میکشم به آنها نگاه کنم.
این دانشجوی دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان ادامه داد: گاهی اوقات نیز که از طرف دانشگاه برای بازدید میآیند فقط یک چادر نازک روی لباسهایشان میپوشند و هیچکدام از مسئولین نیز به آنها برای نوع پوشش تذکر نمیدهند.
وی با یادآوری این مطلب که خوابگاه "انتظام" سرپرست ندارد و دانشجویان تا ساعت 10 شب بیرون هستند، گفت: با نظارتی که قبلا بر خوابگاهها بوده دانشجویان هم رشتهای یا همترمی در یک اتاق ساکن میشدند؛ اما الان یک دانشجوی ترم هفت با دانشجوی تروم اول هم اتاقی شده که درسخواندن برای این دانشجو بسیار مشکل میشود.
برنامههای فرهنگی خوابگاه صفر است
این دانشجوی دانشگاه مهندسی با یادآوری این موضوع که برنامههای فرهنگی درون خوابگاه میتواند تأثیر بسزایی در دانشجویان بگذارد، بیان داشت: همانطور که برنامههای فرهنگی خوابگاه صفر است اطلاعرسانی و حجم برنامههای فرهنگی دانشگاه نیز پایین است.
وی ادامه داد: برنامههای فرهنگی را فقط برای گروه خاصی برگزار میکنند و مدیران فرهنگی دانشگاه به این نکته توجه ندارند که شاید بتوانند با یک برنامه فرهنگی هدفدار موجب جذب فکری و تغییر نگرش برخی دانشجویان به فعالیتهای مذهبی شوند.
این دانشجوی دانشگاه که به دلیل بالابودن قیمت خوابگاه و پایینآمدن کیفیت مجبور به رفت و آمد میان قوچان و مشهد است، تصریح کرد: الان قیمت برخی خوابگاهها برای دانشجو به جز پرداخت قبض آب، برق و گاز 600 هزار تومان است؛ اما به گفته بسیاری از دانشجویان از نظر امکانات و امنیت با خوابگاه 440 هزار تومانی برابری میکند.
افزایش 10 درصدی قیمت غذا و کاهش بیشتر کیفیت آن
یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه مهندسی با اشاره به این موضوع که شرکت تأمین غذای دانشجویان در اوایل ترم غذای خوبی ارائه و سپس کیفیت آن پایین میآمد، ادامه داد: در سال تحصیلی جدید قیمت غذای دانشگاه در سال جاری 10درصد افزایش یافته؛ اما برونسپاری تغذیه کیفیت آن را بگونهای پایین آورده که نماینده شرکت تهیه و توزیع غذای دانشگاه حاضر نشد غذای ساخت خودشان را بخورد!
وی تصریح کرد: مثلا غذای یک روز فسنجان بود که به دلیل داشتن مزه سوختگی نماینده شرکت نیز حاضر به خوردن غذا نشد و به جای آن تن ماهی به دانشجویان دادند.
این دانشجوی رشته برق با بیان این مطلب که در این ترم به دانشجویان شبانه وام نمیدهند، بیان داشت: دانشجوی شبانه به دلیل برخی هزینهها بیشتر به وام احتیاج دارد، در صورتی که اولویت را دانشجوی روزانه قرار دادهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وام شهریه منتفی شده و دانشجوی شبانه باید 70 درصد هزینه ترم تحصیلی خود را واریز تا انتخاب واحدش تأیید شود.
من خودم در خوابگاه انتظام ساکنم . اتفاقا سرپرست داره من که از 4مهر آمدم خوابگاه دو تا سرپرست هم داره تازه یکی از این سرپرستها پارسال هم در این خوابگاه بوده . وضعیت پوشش و حجاب به خود افراد بستگی داره . خود دانشجو مقصره .بعدشم اگه تذکر داده بشه گلایه می کنند اگه تذکر ندن میگن چرا کسی نیست وضع حجاب و کنترل کنه . خبرنگار این خبرگزاری هم کاش یه تحقیقی می کرد بعد خبر می ذاشت به ما دانشجویای دانشگاه مهندسی ساکن خوابگاه انتظام برخورده نصف دانشجویانی که در خوابگاه انتظام هستند از دانشگاههای غیرانتفاعی و علمی و کاربردی شهرستان هستند . لطفا برای بیشتر کردن خواننده های سایتتون خبرهای دروغ را با آب و تاب ننویسین اگه بقیه خوابگاهها درشون 20:30 بسته میشه خوابگاه ما 20:20 بسته میشه