دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب سلب حاکمیت از کارگزاران الهی و پذیرفتن حاکمیت هوای نفس را ظلم اجتماعی دانست.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، آیت الله محسن اراکی پنج شنبه 20 آذر در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاههای لرستان که با موضوع جایگاه ولایت فقیه در خرم آباد برگزار شد گفت: خداوند برای حاکمیت خود بر بشر نیاز به کارگزارانی دارد که این کارگزاران شامل پیامبران، ائمه اطهار(س) و در عصر غیبت ولی فقیه است و با این حال سلب حاکمیت از این کارگزاران الهی و پذیرفتن حاکمیت هوای نفس یک ظلم اجتماعی است که متاسفانه جامعه اسلامی پس از مرگ پیامبر (ص) و سلب حاکمیت از امام علی (ع) و دیگر ائمه دچار آن شد.
وی با بیان اینکه هر کجا از فرمانروایی خدا منحرف شویم تن به فرمانروایی هوای نفس داده ایم افزود: پذیرفتن فرمانروایی هوای نفس بسیا خطرناک است چرا که پذیرفتن فرمانروایی هوای نفس یک طلم اجتماعی است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب با اشاره به اینکه برخی ها برای اینکه به عزت برسند ولایت کافرین را میپذیرند گفت: نادرترین اتفاق عالم خلقت مربوط به جهان آخرت و دادخواهی پیامبر اکرم (ص) از خداوند است که بر اساس آن مسجد، قرآن و عترت برای شکای در پیشگاه خداوند حاضر می شوند.
اراکی تصریح کرد: در متن این شکایت قرآن می گوید که کتاب خدا را پاره پاره کردند و مسجد رسول خدا نیز می گوید من را معطل کردند و بر منبری که قرار بود ائمه اطهار(س) به عنوان ولی خدا مردم را با خدا آشنا کنند اما کسان دیگری بر روی این منبر رفتند.
وی با بیان اینکه پس از قرآن و مسجد امام علی (ع) از زبان عترت خواهند گفت که پروردگارا ما را کشتند و آواره و دربه در کردند بیان کرد: در روایت آمده است که پیامبر اکرم (ص) با حضرت علی (ع) می گویند که من این شکواییه را در نزد خداند مطرح می کنم به گونه ای که پیامبر (ص) ر نزد خداوند زانو می زنند و می گویند که با قرآن، عترت و مسجد چه عملی را کرده اند.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: طبق روایات زمانی که پیامبر (ص) شکواییه را مطرح می کنند خداوند می گویند که من خودن شاکی هستم و اینجاست که شاکی و قاضی با هم یکی می شوند و اینگونه است که ثارالله بودن خون امام حسین (ع) که در کربلا ریخته شد مشخص می شود.
اراکی افزود: زائرینی که امروز با پای پیاده به سوی کربلا و حرم امام حسین (ع) می روند می خواهند به دنیا بگویند که با تاسی از خاندان پیامبر (ص) مسیری را که آنها با تحمل گرسنگی، تشنگی و سختی ها طی کردند آنها نیز می خواهند طی کنند.