اعظم حاج عباسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به تشریح برنامههای انتخاباتی تشکل متبوعش پرداخت و اظهار داشت: جامعه زینب(س) نیز مانند سایر احزاب و تشکلها برای انتخابات برنامه دارد و فعالیتهای خود را به صورت جد دنبال میکند.
وی به بیان مهمترین سیاست انتخاباتی این تشکل پرداخت و گفت: مهمترین سیاست ما در انتخابات آینده افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس است البته نه تنها به لحاظ کمی بلکه علاقهمندیم به لحاظ کیفی نیز این مسئله مدنظر قرار بگیرد چرا که صرف افزایش تعداد نمایندگان کفایت نمیکند.
دبیر کل جامعه زینب(س) تاکید کرد: لازم است دقت کنیم نمایندگان زنی که به مجلس راه پیدا میکنند، دغدغه حل مشکلات زنان را داشته باشند و با نگاهی زنانه به موضوعات بپردازند.
وی در پاسخ به اینکه آیا با جبهه پیروان برای افزایش تعداد کاندیداهای زن در لیست انتخاباتیاش رایزنیهایی صورت گرفته یا خیر؟ اظهار داشت: چندی پیش منشوری از بیانات مقام معظم رهبری را که به اولویتهای مسائل زنان اشاره داشت تهیه کردیم و در اختیار اعضای جبهه قرار دادیم و به اصطلاح این شروعی بود برای اینکه ما بتوانیم پیشنهاداتمان را در خصوص افزایش تعداد نمایندگان زن عنوان کنیم و در آینده نیز این مسئله را با جبهه در میان خواهیم گذاشت.
وی در پاسخ به اینکه آیا قصد کاندیداتوری در انتخابات آتی را دارید یا خیر گفت: فعلا در این باره تصمیمی نگرفتهام.
حاج عباسی همچنین از برگزاری کنگره جامعه زینب در سال آینده خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اتفاقات اخیر مجلس که اصلا در شان نظام جمهوری اسلامی نبود لازم است که مردم علاوه بر ویژگیهایی که برای نمایندگان در نظر میگیرند اخلاق و سعه صدر را نیز لحاظ کنند.
دبیر کل جامعه زینب(س) ادامه داد: جای خالی تعامل بین نمایندگان مجلس و احزاب زنان احساس میشود.
وی همچنین به ارائه پیشنهادی در خصوص مطالبات زنان پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند اگر کسی بخواهد با استناد به بینش اسلامی زن را از کار علمی و تلاش اقتصادی سیاسی و اجتماعی محروم کند برخلاف حکم خدا حرف زده است، به نظرم بیشترین خطاب رهبری به مجلس و دولت بوده و این مسئله اهمیت مجلس را میرساند و اینکه نمایندگانی که راهی مجلس میشوند بتوانند به خواستههای رهبر انقلاب احزاب زنان و بانوان جامعه تحقق ببخشند.
وی همچنین به جملهای از مریم بهروزی دبیر کل مرحوم جامعه زینب مبنی بر اینکه نمایندگان زن مجلس علاوه بر نمایندگی حوزه انتخاباتی، وظیفه نمایندگی زنان جامعه ایرانی را هم برعهده دارند اشاره و تصریح کرد: نمایندگان زن مجلس باید طراح مطالبات زنان و مدافع آنان باشند و مسائل و مشکلات زنان را پیگیری کنند و به نتیجه برسانند.
حاج عباسی ادامه داد: در حال حاضر شاهد طرح و دفاع از مطالبات زنان در مجلس نیستیم و اگر هم کارهایی صورت گرفته طرح و پیگیری آن در خارج از مجلس بوده است که لازم است نمایندگان فعالتر مسائل و مشکلات حوزه زنان را مورد بررسی قرار بدهند.