به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، فرهادی جمعه 10 بهمن در کارگاه ازدواج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان که با حضور 60 زوج دانشجوی این دانشگاه برگزار شد، گفت: تحقیقات نشان می دهد که زوج های بدون فرزند بیشتر در معرض افسردگی قرار دارند و این واقعیت در مراکز ناباروری نیز مشهود است.
وی با بیان اینکه فرزند هیجان را به زندگی می آورد و موجب ایجاد تغییرات می شود افزود: فرزند زندگی را از یکنواختی و روزمرگی میرهاند.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه نگاه تک بعدی به فرزند به این معنی که انسان تنها یک فرزند دختر یا پسر داشته باشد ویرانگر است گفت: کم فرزندآوری ربطی به ضعف مالی ندارد چون امروز قشر مرفه و تحصیلکرده از فرزندآوری امتناع میکنند.
فرهادی با بیان اینکه متاسفانه امروز این نگاه غلط که غرب اگر پیشرفت کرده است به واسطه اهمیت ندادن به فرزندآوری است در کشورمان حاکم شده است افزود: ضرورت دارد که این باور غلط در کشور تغییر کند چرا که غرب امروز بواسطه این نگرش با مشکلات عدیده ای دست به گریبان است.
وی فرزندآوری را موجب تقویت پیوندهای عاطفی و افزایش نشاط و دلبستگی در زندگی دانست و اضافه کرد: هر چه که فاصله سنی بین فرزند با پدر و مادر کمتر باشد میزان تنش بین فرزند و والدین کمتر میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: توصیه ما به زوج های جوان این اس که نه به واسطه فشارهای بیرونی و نه به خاطر اینکه زندگی آنها از هم نپاشد اقدام به فرزندآوری نکنند.
فرهادی صریح کرد: فرزندآوری یک مساله با اهمیت است؛ چرا که فرزند سالم در ساختن ایجاد سالم نقش به سزایی دارد و با این حال زوج های جوان باید با این رویکرد اقدام به فرزندآوری کنند.