به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سیدحسین داودی گفت: بهتر است مقدار زیادی میوه و سبزی مصرف شود چون این مواد حاوی فیبر و مقدار کمی کالری هستند در نتیجه احساس سیری به افراد میدهند.
وی ادامه داد: غذاهای با فیبر بالا مثل نانهای جو و پاستا بسیار مناسب هستند البته افرادی که به سرطان مبتلا میشوند نباید مقدار زیادی فیبر بخورند و در این زمینه باید با پزشک خود مشورت کنند.
داودی گفت: از گوشتهای کمچرب یا بدون چربی مثل گوشت قرمز یا مرغ در حالی که چربی ندارد و بدون پوست است استفاده شود.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: از محصولات لبنی کمچرب مانند شیر کم چرب استفاده شود همچنین ماستهای کمچرب یا بدون چربی هم مناسب هستند.
وی با تأکید براینکه باید در رژیم غذایی روزانه چربی کمتری مصرف شود، افزود: باید مقدار کمی کره، سس مایونز، غذاهای سرخشده و دسرهای پرچرب استفاده شود.
داودی افزود: میتوان برای غذا درست کردن از روشهای کمچرب مثل بخارپز کردن، پختن یا کبابی استفاده کرد. همچنین بهتر است وعدههای غذایی کوچک و کم شوند و به جای سه وعده غذای پرحجم پنج تا شش وعده غذا خورده شود.
وی گفت: نمک کمتری باید مصرف شود چون این امر باعث میشود که اگر افزایش وزن به دلیل نگهداری مایعات در بدن است آب کمتری در بدن ذخیره شود.
داودی گفت: روزانه باید ورزش کرد ورزش نه تنها باعث میشود کالری اضافه سوزانده شود بلکه برای افراد مبتلا به سرطان نیز احساس بهتری به دست میآید.
منبع: فارس