به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، اين نمايشگاه كه گزارش مستندی از مجموعه اسناد، یادداشت ها، نامه ها، اشعار و برخی آثار به جای مانده از مرحومه خدیجه ثقفی، همسر فقید بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) است همزمان با بزرگداشت این بانوی فقید از روز يكشنبه 23 فروردین آغاز شد.
در مدت برگزاری این نمایشگاه علاوه بر مراجعین و اعضای کتابخانه ملی، شماری از مسئولین کشور هم از آثار ارائه شده بازدید کردند که می توان به بازدید دکتر محمد فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري و تعدادي از معاونان و مديران این وزارتخانه، دکتر عليرضا زالي رئيس سازمان نظام پزشكي به همراه جمعی از هیئت مدیره این سازمان و همچنين كمال خرازي وزير سابق امور خارجه اشاره کرد.
در لابه لاي خطوط نامه ها و اشعار منتشره، عظمت روح و صبر و پایداری این بانو در برابر ناملایمات و مشکلات طاقت فرسایی که دست تقدیر برایش رقم زده بود شگفت آور است.
در بخش ديگري از اين نمايشگاه نامه های خواندنی از همسر امام (ره) به اعضای خانواده در معرض ديد بازديدكنندگان قرار گرفته است. بیان مادرانه و صمیمی در تمامی این نامه ها اولین موضوعی است که توجه بازديدكنندگان رابه خود جلب میکند. همچنين اسنادي از ساواك ارائه شده كه نشان مي دهد ايشان به طور مدام تحت نظر قرار داشتند.
مرحومه خدیجه ثقفی معروف به قدس ایران، همسر حضرت امام خمینی(ره) در سال 1292 به دنیا آمد. وی در سال 1308 با بنیانگذار جمهوری اسلامی ازدواج کرد. پدر حاجیه خانم خدیجه ثقفی، مرحوم میرزا محمد ثقفیتهرانی از شاگردان شیخ عبدالکریم حائری یزدی، مؤسس حوزه علمیه قم بود و در زمان ادامه تحصیل در قم با حاج آقا روحالله که در آن زمان 27 سال داشت آشنا شده بود و همین آشنایی واسطه ازدواج دختر او با امام شد.
یادآور می شود کتاب بانوی انقلاب به روایت اسناد که با مشارکت کتابخانه ملی منتشر شده است، 23 فروردین امسال در همایشی با حضور رئيس جمهور و مقامات بلندپایه کشور رونمایی شد