بر اساس این سند در یک یادداشت سیاسی آمریکا که اخیرا پایگاه افشاگر ویکیلیکس منتشر کرد آمده است، درحالیکه عربستان یک کشور اسلامی محافظه کار است در کاخ های امرا و شاهزادگان در جده جشن های شبانه ای برگزار می شود که مواد مخدر، مشروبات الکلی و زنان بدکاره همنشین حاضران در این جشن هاست.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس این سند در یک یادداشت سیاسی آمریکا که اخیرا پایگاه افشاگر ویکیلیکس منتشر کرد آمده است، درحالیکه عربستان یک کشور اسلامی محافظه کار است در کاخ های امرا و شاهزادگان در جده جشن های شبانه ای برگزار می شود که مواد مخدر، مشروبات الکلی و زنان بدکاره همنشین حاضران در این جشن هاست.
در تلکسی از کنسولگری آمریکا که نوامبر 2009 به عنوان «زندگی پر هیاهوی نخبگان در جده، پشت پرده چهره محافظه کار وهابیت در خیابان های عربستان» صادر شد، زنان فاسد در کنار مواد مخدر ، مشروبات الکلی و فساد جنسی سرگرمی های حاضران جشن هایی در عربستان است که در پشت درهای بسته کاخ شاهزادگان برگزار می شود.
این تلکس می افزاید:« این آزادی و غوطه خوردن در شهوات فقط به این دلیل ممکن است که پلیس عربستان هیچگاه قادر نیست کاخ شاهزادگان و یا اطرافیان شاهزادگان را تحت نظر داشته باشد.»
در این تلکس به یکی از جشن ها در شهر جده واقع در ساحل دریای سرخ اشاره شد که در شب هالوین با حضور 150 نفر برگزار شده است و بسیاری از حاضران در این جشن از افرادی در دهه بیست و سی عمر خود بودند. از جمله افرادی که در این جشن حاضر بودند کارکنان کنسولگری (آمریکا) بوده اند... این جشن شبیه باشگاههای شبانه در خارج از عربستان بود که برای برپایی آن مقدار قابل توجهی مشروبات الکلی تهیه می شود. در این جشن جوانان با موسیقی می رقصیدند، همگی لباس های نیمه برهنه به تن داشتند.
کارکنان تشریفات چنین جشن هایی غالبا اتباع فیلپینی هستند و مشروباتی که در این جشن ها توزیع می شود غالبا مشروباتی است که در داخل عربستان تهیه می شود و به صدیقی( دوست من) معروف است به این دلیل که مشروبات خارجی در بازار سیاه عربستان به شدت گران است. جشن های این چنینی که غالبا زنان بدکاره یک پای ثابت آن هستند اخیرا به امری طبیعی در جده تبدیل شده است.
جوانی عربستانی از خانواده یکی از بازرگانان معروف جده به کنسولگری آمریکا گفت:« حتی ثروتمندان عربستانی تلاش می کنند چنین جشن هایی را در منازل و کاخ های امرا و با حضور امرا برگزار کنند زیرا چنین مکان هایی در حوزه نظارت پلیس دینی نیست.»
این تلکس در ادامه به قیمت نجومی مشروبات الکلی قاچاق در عربستان اشاره می کند و می نویسد مثلا یک بطری مشروبات روسی در عربستان 1500 ریال عربستان معادل 400 دلار به فروش می رسد در نتیجه غالبا مشروب مورد استفاده در جشن های شبانه جده از نوع داخلی یعنی «صدیقی» است که در شیشه های ودکا عرضه می شود، این کارها در شرایطی است که تولید و فروش مشروبات در عربستان مجازات حبس دارد یا آنکه مجازات قاچاقچیان مواد مخدر در این کشور اعدام است.
بیش از ده هزار شاهزاده در عربستان زندگی می کنند که القاب آنها به دو بخش صاحب السمو الملکی( عالی جناب دربار) و صاحب السمو( عالی جناب) تقسیم می شود که صفت اول برای آن دسته از شاهزادگانی است که به طور مستقیم به ملک عبدالعزیز متصلند اما صفت دوم برای شاهزادگانی است که به طور غیر مستقیم به خاندان حاکم بر عربستان پیوند می خورند.