ابراهیم تقی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران از ۲۶ آبان ماه امسال طی دو روز در مشهد به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.
وی اهمیت این کنفرانس را در ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه دانست و افزود: در این کنفرانس تلاش ما اولویت بخشی به شرکتهای دانش بنیان، متخصصین، دانشگاهیان و محققان بخش صنعت است.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی هدف از برگزاری این کنفرانس را بررسی آخرین دستاوردهای علمی متخصصین و محققان صنعت دانست و متذکر شد: هدف از برگزاری این کنفرانس بررسی آخرین دستاوردهای علمی متخصصین، دانشگاهیان و محققان صنعت در گرایشهای مختلف مهندسی برق و کامپیوتر است.
تقی زاده ادامه داد: گرایشهای مهم رشته برق از جمله الکترونیک، قدرت، کنترل، مخابرات، مهندسی پزشکی، هوا و فضا، فناوری اطلاعات، کامپیوتر و غیره نیز در این کنفرانس مورد توجه قرار خواهند گرفت.
رئیس هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران به حضور میهمانان و شرکت کنندگان در این کنفرانس اشاره داشت و تاکید کرد: تلاش شده است تا در این کنفرانس از طیف وسیعی از متخصصان، اساتید، نمایندگان کارخانجات، سازمانها و ادارات دولتی و غیر دولتی دعوت به عمل بیاید.
وی تصریح کرد: در حاشیه برگزاری این کنفرانس شاهد برپایی کارگاههای آموزشی و نمایشگاه تجهیزات صنعتی شرکتها و حامیان شرکت کننده در کنفرانس خواهیم بود و به معرفی و ارائه آخرین دستاوردهای این شرکتها در ارتباط با صنعت و دانشگاه خواهیم پرداخت.
تقی زاده به ارائه مقالات دریافتی به دبیرخانه هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران اشاره کرد و بیان داشت: مقالات دریافتی به دبیرخانه این کنفرانس به صورت شفاهی و پوستر به نمایش گذاشته خواهد شد و انتظار ما از دانشجویان و نخبگان استان خراسان رضوی به ویژه مشهد در ارائه مقالات به دبیرخانه کنفرانس بیش از دیگر شهرهای کشور است.
رئیس هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران دغدغه و تلاش برگزار کنندگان این کنفرانس را در ایجاد ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه دانست و بیان داشت: رویکرد نهایی ما در هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران کاربردی سازی آموختههای آکادمیک می باشد و از این رو کارگاههایی با همکاری واحدهای صنعتی موفق در استان برگزار میکنیم.
وی به تاکیدات مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری در حرم مطهر اشاره داشت و خاطرنشان کرد: پرداختن به مقوله کارآفرینی و کسب و کارهای دانش بنیان از دیگر اهداف مهم و ضروری در این کنفرانس به شمار میرود.
تقی زاده در پایان به اهمیت ایجاد تعامل سازنده با بخش خصوصی و نهادهای دولتی اشاره داشت و با مهم دانستن این تعامل در احیاء رشد اقتصاد داخلی، گفت: تلاش داریم با ایجاد تعامل سازنده میان بخش خصوصی و نهادهای دولتی و بخش آموزشی در مسیر ایجاد اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.
لازم به ذکر است، آخرین مهلت ارسال آثار و مقالات به دبیرخانه هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران 10 مهرماه سال جاری میباشد.