به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت تجمع «نهضت ما زنده ایم» روز گذشته در دانشگاه پیام نور رشت با حضور دانشجویان و سخنرانی عبداللهی کارشناس مسائل مذهبی برگزار شد .
عبداللهی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم در تجمع دانشجویی گفت: سچاه لشکر امام حسین (ع) در کربلا دو دسته بودند، یک دسته مردان که در طول واقعه عاشورا با اخلاص و تقوا و وفاداری امام حسین (ع) را یاری کردند و یک دسته زنان بودند که در روز عاشورا سختی های زیادی را متحمل شدند.
وی بیان کرد: امام حسین (ع) در روز عاشورا از اصحاب خواست هرکه میخواهد برود؛ اما از زینب (س) خواست بماند و بر حضورش تاکید داشتند.
کارشناس مسائل مذهبی اضافه کرد: لشکر امام (ع) هشتاد و چهار خبرگزار از زنان و کودکان به همراه داشت تا رسانه ای قوی برای گزارش رویدادها و اتفاقات باشند تا پس از بازگشت به مدینه افشا بشود.
عبداللهی گفت: این گروه خبرنگار از رقیه سه ساله و سکینه (س) تا ام کلثوم و رباب و نجمه به همراه داشت و سر دسته گروه خبرنگار زینب کبری (س) بودند.
وی اضافه کرد: حضرت زینب (س) در واقعه کربلا زنی پنجاه و پنج ساله بود که تمام وقایع کربلا که در یک نیم روز اتفاق افتاد را دیدند، در همان نیم روز هفده محارم خود را از دست داد و سختی های بزرگی را تحمل کرد؛ اما با همه این وجود در همان اوضاع بد، پرچم به دوش میگیرد و مدیریت تعداد زیادی زنان و کودکان داغدیده و اسیر را عهده گرفت و علاوه براین پرستاری دو امام معصوم را هم به عهده داشت.
این کارشناس مذهبی به صبر، افشاگری، حیا و عفت لشکر زنانه امام حسین(,) اشاره کرد که توانست احوالات یزید را در هم بشکند.
عبداللهی ادامه داد: حضرت زینب (س) از مسیر کوفه تا شام با شرایط بد و بیابانی با وجود زنان و کودکان اسیر که عده ای در مسیر جان باختند، هر جا شرایط بود صحبت میکرد، در شام یک جور، در کوفه جور دیگر و در کاخ یزید در حالی که تمام آن ها جمع بودند در مقابل سر بریده برادرش حسین بن علی (ع)، با شجاعت و شهامت، با درک عمیق از قرآن کریم، در برابر فرعون زمان و علیه او ایستاد و سخن گفت.
وی در ادامه به ۱۰ زن که در نص قران کریم هر کدام به دلایلی مورد تکریم و ستایش قرار گرفتند اشاره کرد و گفت: حضرت حوا به دلیل توبه اش، حضرت آسیه به دلیل حرمت اش، همسر ایوب به دلیل صبر، مادر موسی به دلیل اتکای به پرودگارش، همسر موسی که همان دختر شعیب است به دلیل حیا و عفتش و حضرت مریم مادر عیسی نبی را به دلیل پاکدامنی اش، زلیخا را به دلیل حکمتش، بلقیس را به دلیل عقلش، هاجر را به دلیل توکلش و خدیجه کبری (س) را به دلیل رضایتش مورد تکریم قرار داده است؛ اما خداوند متعال حضرت فاطمه زهرا (س) را به دلیل داشتن تمام این صفات یکجا در وجودش، ارزش گزاری و تکریم کرده است.
کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: در تمام زندگی قرآن را چراغ راه خود قرار دهید و با خدا معامله کنید.