به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پروندهسازی مسئلهایست که محیط دانشگاه از ابتدای دولت یازدهم با آن مواجه بوده است. پس از پروندهسازی برای دانشجویان مورد ظلم واقع شدهی بورسیه و همچنین تشکلهای دانشجویی، این بار قرعهی فال به نام اساتید جوان و انقلابی خورده شده است.
از ابتدای تابستان سال جاری عدهای از اساتید مساله دار دانشگاه علم و صنعت علیه اساتید جوان این دانشگاه اقداماتی انجام دادند. این افراد با پرونده سازیهای عجیب و بی سابقه سعی در القای این موضوع دارند که اساتید جوان جذب شده صلاحیت تمدید قرارداد را ندارند و متاسفانه به دنبال جوسازی و ناآرام کردن فضای علمی به واسطه این موضوع هستند.
شاید بار دیگر شاهد موضوعی همچون ادعای دروغین بورسیهها باشیم که دو سال فضای دانشگاههای کشور و وزارت علوم را متشنج کرده و هزینههای بسیاری را برای افراد بورسیه در داخل و خارج کشور ایجاد کرد و سرانجام هم ختم به استعفای مسئول وقت امور بورسیه وزارت علوم آقای دکتر «غ» شد که وی نیز از اساتید گروه قدرت علم و صنعت است.
جالب آنجاست که یکی از افراد اصلی پروندهسازیهای اخیر، از دوستان و همفکران این مدیر سابق وزارت علوم بوده و اتفاقا همکار او در گروه قدرت دانشکده برق نیز هست. خبرگزاری دانشجو در مورد این فرد و اقدامات ایشان در زمان مقتضی به تفصیل مطالبی بیان خواهد کرد.
یکی از این اساتید جوان که به صورت جدی در آستانهی اخراج ناجوانمردانه قرار گرفته است، دکتر «د» عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و گروه قدرت این دانشکده است. وی طبق ارزشیابی دانشجویان رتبه ۱ بین ۱۷استاد گروه قدرت و رتبه ۳ بین ۸۷ استاد دانشکده برق و رتبه ۲۰ بین ۷۰۲ استاد دانشگاه علم و صنعت را در سال تحصیلی ۹۳ کسب کرده است.
از فعالیتهای علمی دکتر «د» باید به ۱۶ مقاله در مجلات خارجی ، ۲ مقاله در مجلات داخلی ، دو کنفرانس لاتین خارجی و بیش از ۱۶ مقاله در کنفرانسهای داخلی و تالیف بیش از ۴ کتاب در حوزه برق در طی حضور ۳ ساله خود در دانشگاه علم و صنعت اشاره کرد.
نکته جالب اینجا است که نه اساتید معلوم الحال مدعی و نه عوامل مدیریت دانشگاه کوچکترین ادعایی در مورد ضعف علمی اساتید جوان نداشته و صرفا ایراداتی به روند جذب این اساتید دارند، در حالی که روند جذب کنونی با آن زمان هیچ تغییری نکرده است و برخی ادعاهای واهی از قبیل گم شدن کاغذها یا کمبود برخی امضاهای اداری را دلیل ادعای خود میدانند. حال آنکه اگر بنا باشد پرونده علمی و روند جذب همین اساتید معلوم الحال در دانشگاه علم و صنعت مطرح شود سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
گفته میشود که برخی از پروندههای این اساتید به صورت غیر قانونی خارج شده و در اختیار دکتر «ش» سردسته عوامل حزب مشارکت در دانشگاه وعضو دانشکده برق قرار گرفته است و این عوامل عملا اقدام به ناقص کردن پرونده اساتید نمودند.
این افراد برای سنگ اندازی در ادامه حضور دکتر «د» از دادن دانشجو به عنوان استاد راهنما به ایشان و همچنین ارائه درس در ترم جاری برای ایشان استنکاف کرده اند، با این حال دکتر دشتی روند علمی خود را با قدرت ادامه داده و بیشتر مقالات ایشان بصورت انفرادی در طی این چند سال ارائه شده است.
اما در مورد دکتر «ت» –از دیگر اساتید مورد خشم قرار گرفته- وضع بگونهای دیگر است، هیچ کدام از عوامل گروه قدرت و حتی عوامل حزب مشارکت، ادعایی در مورد وضعیت علمی و اداری وی نتوانسته اند مطرح کنند. هیچگونه ادعایی در مورد دکتر توتونچیان که وضعیت پرونده ایشان از پیمانی به رسمی ارتقا یافته، وارد نمیباشد.
جالب این جا است که روند جذب دکتر «ت» تماما در دوره ریاست جدید دانشگاه علم و صنعت، یعنی دکتر برخورداری و با امضاهای شخص ایشان و معاونانش طی شده و هیچ کس مدعی کوچکترین خدشهای به آن نیست. اما در کمال تعجب اعضای گروه قدرت نه اجازه ارائه درس و نه اجازه داشتن دانشجوی تحصیلات تکمیلی به وی را نداده و برای این اقدام خود حاضر به ارائه هیچ توضیحی نیستند.
در این راستا باند مشارکتی حاکم بر دانشگاه به سردمداری دکتر «ش»، در اقدامی نه چندان سطح بالا، حتی از معرفی اساتید جوان بر دیوار دانشکده هم استنکاف ورزیدند. که تصاویر آن در ادامه می آید. لازم به ذکر است در پی این اقدام، دکتر سلیمانی عضو گروه مخابرات دانشکده برق و نماینده مجلس و همچنین دکتر چلداوی و دکتر خلج از اعضای هیئت علمی این دانشکده به نشانه اعتراض اجازه الصاق عکس خود را نداده اند.
لطفاً در خصوص بروز مشکل اخراج اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور گزارش تهیه فرمایید.
با سپاس فراوان