به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی کاظمی سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با اشاره به جزئیات چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی گفت: این دوره از مسابقات در ۱۴ دانشگاه برگزار شد و از ۲۰ استان حدود ۱۷۰ گروه دانشجویی ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: مرحله دانشگاهی و استانی در فصل بهار برگزار شد و ۵۸ تیم مهرماه با هم رقابت کردند که ۱۲ تیم از استانهای اصفهان، اراک، ایلام، تبریز، قزوین، زنجان، تهران و خراسان حائز رتبه برتر شده و از روز ۲۸ آذر مسابقات این ۱۲ تیم برای تعیین گروه برتر کشوری و دریافت نشان خواجه نصیرالدین طوسی آغاز می شود.
برگزاری ۲۵۰ مسابقه مناظره دانشجویی در دانشگاهها
سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی افزود: در مرحله چهارم مسابقات مناظره ملی دانشجویی بیش از ۲۵۰ مسابقه مناظره در دانشگاهها برگزار شد. چیزی حدود ۱۰۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاهها موسسات آموزش عالی داوری مسابقات را برعهده داشتند.
وی افزود: خوشبختانه نسبت به دورههای گذشته مسابقات هم رشد کمی و هم رشد کیفی خوبی داشت. رشد کیفی گروهها در آموزش مناظره علمی و اخلاقی کاملا مشهود است.
«مناظره فرصتی برای یادگیری» شعار مناظرات دانشجویی
کاظمی افزود: برهمین اساس شورای علمی مسابقات با همین نگاه تصویب کرد که شعار مناظرات، «مناظره فرصتی برای یادگیری» باشد.
وی یادآورشد: ما مناظره را مدل آموزشی برای دانشجویان میبینیم که به واسطه آن فرهنگ گفتگو را یاد میگیرند و هم یاد می گیرند که در فرصت محدود به صورت گروهی مطالب علمی با موضوعی که میخواهند را هدفمند جستجو کرده و ارایه دهند.