گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ پس از پخش نشدن مصاحبه وزیر خارجه با برنامه نود در شب یلدا به ذهنم رسید که بگویم...
به ذهنم رسید که بگویم...
۱-نمی خواهم بگویم چرا درست در ایامی که طرح ضد ایرانی کنگره آمریکا در هم ردیف کردن ایران با کشورهایی همچون عراق، سوریه و سودان در حال تصویب بود و نه تنها پاسپورت ایرانی، بلکه پاسپورت ۳۸ کشور دیگر هم بی اعتبار شده بود، باید برای پخش چنین مصاحبه ای فضاسازی شود.
۲-نمی خواهم بگویم جریانی که تا دیروز همنوا با رسانه های غربی و به بهانه پارازیت های ماهواره، خود را نگران سلامت مردم نشان می داد (و از قضا به گفته وزیر بهداشت خودشان پارازیت ها بی خطر است) و در پس پرده دغدغه شان فضاسازی برای استفاده راحت مردم از شبکه های ضد انقلاب بود، به چه رویی پس از پخش نشدن آن مصاحبه، نگران استفاده مردم از شبکه های ماهواره می شود و دلیل استفاده مردم از ماهواره را بدقولی صداوسیما می داند.
۳-نمی خواهم بگویم چرا در ایامی که سانتریفیوژهای فعال و غیر فعال در حال جمع آوری هستند، وزیری که یک عکس با لباس ورزشی ندارد باید طرف مصاحبه یک برنامه تخصصی در حوزه فوتبال شود.
۴-نمی خواهم بگویم هدف مصاحبه با وزیر خارجه در زمان ثبت نام کاندیداهای مجلس و خبرگان تبلیغ برای جریانی است که تمام افتخارشان برجام است.
۵-نمی خواهم بگویم هدف مصاحبه با وزیر خارجه ادامه جریانی است که از سال ۸۸ در این برنامه آغاز شد و در آن گرفتن مدال از دست یکی از سران فتنه توسط رئیس سابق فدراسیون فوتبال به عنوان افتخار اعلام شد.
۶-نمی خواهم بگویم این برنامه یک برنامه سیاسی و تریبون یک جریان سیاسی خاص است، در قضیه انتقال تیم ها به شهرستان سراغ رئیس فراکسیون اقلیت مجلس، جناب کواکبیان(همان فردی که پس از شنیدن شعار مرگ بر فتنه گر به دانشجویان انقلابی فحش پدر- جدی می دهد) می رود و نظر مخالف او را جویا می شود، جالب اینکه همین فرد اقدام به انتقال تیم فوتبالی از تهران به سمنان می کند و استدلال می کند سمنان بین حرم حضرت معصومه (ص) در قم و حرم امام رضا (ع) در مشهد است و زائران این دو بزرگوار از سمنان می گذرند، راستی! مگر باشگاه فوتبال امام زاده است که رد شدن از کنارش را افتخار می داند.
۷- نمی خواهم بگویم جریان سیاسی که به دعوت نمایندگان مجلس از رئیس تیم مذاکره کننده قبلی اعتراض داشت و آن را یک اقدام سیاسی و با هدف کسب محبوبیت برای فرد یاد شده می دانست؛ چرا اکنون به مصاحبه این برنامه با وزیر خارجه، که برای قهرمان نشان دادن او در اذهان است اعتراضی نمی کند، راستی مگر با پسته ۶۰ هزار تومانی، انار ۵۰۰۰ و با داغی که پس از برچیده شدن سانتریفیوژهایی که برایشان شهید دادیم بر دلمان نشسته، دل و دماغی برای قبول قهرمانان زورکی داریم؟
۸- نمی خواهم بگویم یک جریان سیاسی خود را همه فرض می کند و در سایت ها روزنامه های زنجیره ای شان چنان می نویسند که انگار یک ملت برای پخش نشدن مصاحبه وزیر خارجه عزادار است، چرا که اساسا در مرام این جریان هر چه که آنها بگویند درست است.
در سال ۸۸ سیزده میلیون را بزرگتر از بیست و چهار میلیون می دانستند و مملکت را تا پای سقوط بردند اما سال ۹۲ که با رای شکننده ای دنیا به کامشان شد، انتخابات ایران سالم ترین انتخابات دنیا شد، جریانی که به ادبیات رییس جمهور سابق در مواجهه با دشمن اعتراض داشت و خواهان صحبت مودبانه بود، اما وقتی خودشان روی کار آمدند هموطنان خود را بی شناسنامه، بزدل و... توصیف کردند، ننگ باد بر این همه بی شرمی.
پس از پخش نشدن مصاحبه وزیر خارجه با برنامه نود در شب یلدا به ذهنم رسید که بگویم...
به ذهنم رسید که بگویم...
اگر آرمیتا و علیرضا آن شب آن مصاحبه را می دیدند، یلدایشان چه حالی میشد؟
طه جعفری، فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.