به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهرشید سینکی در حاشیه نوزدهمین کنگره طب فیزیکی و توانبخشی در جمع خبرنگاران به موضوع پوکی استخوان اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس تحقیقات انجامگرفته 50 درصد از زنانی که در جهان سفیدپوست هستند، دچار پوکی استخوان میشوند. این آمار در مردان 30 درصد بوده و اصولاً بعد 65 سالگی در آنها ایجاد میشود.
وی افزود: مشکل پوکی استخوان در زنان از 50 سالگی به بعد بیشتر شده،این در حالی است که از طریق ورزش، تغذیه مناسب و مصرف ویتامین D و کلسیم میتوان از این معضل جلوگیری کرد.
متخصص توانبخشی و طب فیزیکی با بیان اینکه در زنان پس از 50 سالگی به دلیل کاهش هورمون استروژن، احتمال ابتلا به پوکی استخوان افزایش مییابد، گفت: بهطورکلی اگر زنان را به سه دسته خانهدار، ورزشکار و شاغل تقسیمبندی کنیم، زنان خانهداری که کار فیزیکی زیادی در منزل انجام میدهند نسبت به زنان شاغل و ورزشکار بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند، بنابراین باید با ورزش، تغذیه مناسب و سایر روشها مانع از شدت این مشکل در بدن خود شوند.
سینکی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجامشده زنان از 35 سالگی به بعد هر سال یک درصد تراکم استخوان خود را از دست میدهند و این میزان از 50 سالگی شدت مییابد، البته باید توجه داشت که زنان نسبت به مردان با فاصله بیشتری تراکم عضلات خود را از دست میدهند.
وی خاطرنشان کرد: پوکی استخوان در افرادی که مشاغل ساکن داشته و در طول روز مدت زیادی فرد مجبور به نشستن بر روی صندلی است، بیشتر بوده، بنابراین کارمندان و سایر افرادی که در مشاغلی کار میکنند که در مدت زمان طولانی مجبور به نشستن بر روی صندلی هستند برای پیشگیری از پوکی استخوان و سایر بیماریهایی همچون معضلات اسکلتی باید هر نیم ساعت یک بار بایستند و یا برای مدت کوتاهی راه بروند.
منبع: فارس