به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حاتمی کیا در نشست رسانه ای فیلم «بادیگارد» و در پاسخ به پرسشی در مورد علت حاضر نشدن روی فرش قرمز گفت: من در این مود با سایتی مصاحبه نکردم، و این بی اخلاقی است و نمی دانم اولین بار کدام خبرنگار این خبر را منعکس کرد. ولی من علاقه ای به این فضا ندارم و نمی فهمم و حتی خجالت می کشم. برای من این فضاها حرام است.
حاتمی کیا در ابتدای این نشست با اشاره به حال و هوای این روزهای جشنواره فیلم فجر و تقارن آن با شهادت مدافعین حرم در سوریه و عراق گفت: حال این جشنواره برای من سال 65 است. اولین فیلمم «هویت» که مصادف شد با عملیات «کربلای 5» و من خیلی خجالت می کشیدم که در سینما بودم و داشتم فیلم می دیدم و بچه های روایت فتح همه در جنگ و جبهه بودند. الان هم همین حال را دارم وقتی شنیدم که بچه های مستند رفتهاند سوریه برای شهرهای آزاده شده.
این کارگردان گفت: این مسیری است که دارم طی می کنم وهمیشه سعی کرده ام که آنچه در بیرون میگذرد را ببینم و در فیلمم منعکس کنند. این تعابیر دوستان هست و محترم است اما برای من یک مسیر است. مثل همین انقلاب و همین نظام.
وی با اشاره به دعوت عوامل فیلم برای حضور در فرش قرمز گفت: اعتقادی به فرش قرمز ندارم و اگر کراوات برای برخی حرام و برخی مکروه است ولی برایم حضور در چنین فضاهایی در سینما حرام است.
حاتمی کیا ادامه داد: این فیلم نقد منش سیاسی و شخصیت های سیاسی است نه نقد دولت تدبیر و امید. می توانستم هم فکر کنم که ممکن است چنین تعبیری نیز پیش بیاید اما بنظرم ظرفیت برداشت صحیح وجود دارد اما لزوما ربطی به دولت ها ندارد.
کارگردان "بادیگارد" در خصوص قهرمان و ضدقهرمان در این فیلم اظهار داشت: به نظرم قهرمانی و ضد قهرمان به همین اندازه کافی یود که آن را نشان دهیم و البته ضدقهرمان بودن در فیلم همان شک و تردیدی است که در فیلم نشان دادیم.
در ادامه این نشست پرویز پرستویی، بازیگر نقش حاج حیدر در بادیگارد، گفت: تصمیم گیرندگان جشنواره تصمیم گرفتند که فرش قرمز گرفتند ولی اصولا وقتی در ابن میزانسن قرار می گیرم تعادلم را از دست می دهند وگرنه هیچگونه بی حرمتی به مسئولان جشنواره و کسانی که در ابن فرش قرار می گیرند، نیست.