طاهری، مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص تغییر کاربری سالن ورزشی دانشکده علوم پایه این دانشگاه به انباری و اعتراض دانشجویان دختر به این مسئله گفت: در گذشته با توجه به اینکه فضای ورزشی برای بانوان محیا نبود، در هر دانشکده اتاقی را به عنوان «اتاق تندرستی» تعبیه و در آن یک سری لوازم ورزشی میگذاشتند تا بانوان بتوانند ورزش کنند.
وی تنها نکته مثبت این اتاقهای تندرستی را در دسترس بودن دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه این فضاها از استاندار لازم برخوردار نبود و فاقد امکاناتی همچون رختکن، سروریس بهداشتی و دوش حمام بود، بر آن شدیم تا فضاهای ورزشی مطلوبتری را برای بانوان ایجاد کنیم.
عضو شورای راهبردی ورزش دانشگاههای کشور بیان داشت: به همین منظور سال گذشته سالن ورزشی ۱۷۰۰ متر مربعی در دو طبقه و شش سالن را با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان راه اندازی کردیم تا دانشجویان دختر دانشگاه با آسودگی خاطر بیشتر به انجام فعالیتهای ورزشی بپردازند که اتفاقا فاصله این سالن با دانشکده علوم پایه هفت تا هشت دقیقه است.
طاهری با بیان این مطلب که بدنسازی، اسکوواش، ورزشهای رزمی، ورزشهای هوازی و ایروبیک رشتههایی هستند که در این سالن ورزشی به دانشجویان آموزش داده میشود، ادامه داد: در این سالن تنها ماهی ۱۵ هزار تومان برای ورزش بدنسازی گرفته میشود که آن هم هزینه نگه داری از سالن میباشد، بنابراین دانشگاه هزینهای را بابت حضور در این سالنها از دانشجویان اخذ نمیکند.
بازسازی استادیوم ۲۲ بهمن پس از ۴۰ سال
مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: علاوه بر این استادیوم 22 بهمن که مکانی سر پوشیده و مناسب برای حضور بانوان است را برای نخستین با پس از ۴۰ سال بازسازی کردیم و برای دانشجویان دختر نیز پیست تارتان در آن تعبیه شده است که نظیر آن را در ایران نداریم.
وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر این مطلب که یکی از اولویتها دانشگاه فردوسی مشهد، ورزش بانوان است، گفت: امروز هیچ دانشجوی خانمی نمیتواند ادعا کند که میخواهد ورزش کند؛ اما فضایی برای آن وجود ندارد.
طاهری در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در گذشته به این نکته توجه نشده بود و سالنهایی را که سیستم تهویه مناسب و نوردهی نداشتند را به عنوان سالن ورزشی اختصاص داده بودند که این فضاها نه تنها منجر به تندستی در بانوان نمیشد؛ بلکه مشکلات تنفسی و پوستی نیز به وجود میآورد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن بیان این مطلب که در حال حاضر در هیچ یک از دانشکدههای دانشگاه فردوسی مشهد به جز دانشکده ادبیات سالن ورزشی وجود ندارد، گفت: با توجه به اینکه دانشگاه اقدام به ساخت سالن ورزشی با این مساحت و با این امکانات کرده است، معقولانهتر این است که از چنین فضایی استفاده کنیم و نه آن اتقهای تندرستی سابق که استاندار نبوده است.
وی در پایان تاکید کرد: آنچه که در این دانشگاه مورد توجه بوده است، اولویت دادن به ورزش و آن هم ورزش بانوان است.