حسن عابدینی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به کمک های برخی کشورهای حوزه خلیج فارس به رژیم صهیونیستی اظهار داشت: روابط پیدا و پنهان کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی موضوع تازه ای نیست به گونه ای که ما شاهد رفت و آمد پیدا و پنهان مقامات کشورهای عربی به تل آویو و مقامات رژیم صهیونیستی به این کشورها هستیم و در برخی موارد این کشورها دفاتر نمایندگی خود را در رژیم صهیونیستی افتتاح کردند.
وی با بیان اینکه این کشورهای عربی در چارچوب فشار افکار عمومی چندان مایل به رسانه ای کردن این اتفاقات نیستند، تصریح کرد: اما به نظر می رسد امروزه و به ویژه پس از آنکه ملک عبدالله پادشاه عربستان طرحی را تحت عنوان مبادله عربی اعلام کرد و در آنجا صراحتا اعلام کرد اگر بخشی از فلسطین در اختیار فلسطینیان قرار گیرد ما آمادگی آن را داریم که رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسیم که این ادعا با مخالفت افکار عمومی مسلمانان و گروه های مقاومت مواجه شد اما امروز شاهد آن هستیم که عملا این موضوع در حال عملیاتی شدن است.
این کارشناس خاورمیانه تصریح کرد: الان چیزی به عنوان اختلاف نظر برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی وجود ندارد و اخبار منتشر شده بر این اساس ناشی از منافع کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی است.
عابدینی ادامه داد: در شرایط فعلی شاهد آنیم که برخی کشورهای عربی و همچنین رژیم صهیونیستی در حمایت از گروه های تکفیری هم نظرند و هر دو به ناامنی در کشورهای اسلامی دامن می زنند.
وی ادامه داد: بر این اساس یک حلقه امنیتی پیرامون رژیم صهیونیستی ایجاد شده که کشورهای اسلامی به دلیل اختلافات طائفه گری کمتر به مقاومت فلسطین توجه کنند بنابراین رژیم صهیونیستی در بهترین شرایط، شرایطی است که کشورهای عربی اسلامی کمتر به آن توجه می کنند.
این کارشناس خاورمیانه در پایان تصریح کرد: از طرف دیگر رژیم صهیونیستی مدتی است که از قاب رسانه ها خارج شده است بنابراین چون منافع این رژیم و برخی کشورهای عربی منطقه ایجاب می کند که کمک های اطلاعاتی و مالی با یکدیگر رد و بدل کنند لذا این کمک ها علنی شده است.