اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز،حجت الاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان، در همایش عفاف و حجاب دانشگاه آزاد اهواز، با بیان اینکه خداوند متعال با انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی فرصتی برای ما محیا کرد که نسخه مدیریت اجتماعی بر اساس آموزه های دینی را ارائه کنیم، گفت: انقلاب اسلامی داعیه بزرگ ارائه یک نسخه کشور داری بر اساس مبانی اسلامی را مطرح کرد.
وی با بیان اینکه تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه زنان خط کشی وجود داشت، افزود: این خط کشی به این شکل بود که زن یا مسلمان، مذهبی و معتقد است پس در خانه می ماند و یا فردی غیر مقید در جامعه حضور پیدا می کند. لکن انقلاب اسلامی آمد و این دوگانه را مثل بسیاری از دوگانه های دیگر ابطال کرد و حرف نویی با عنوان حضور زن مسلمان در جامعه و ایفای نقش اجتماعی با حفظ چهارچوب دینی را مطرح کرد.
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان با تصریح براینکه با پیروزی انقلاب اسلامی فرصت حضور در عرصه اجتماع با دغدغه های دینی برای خانم ها ایجاد شد، ادامه داد: بر ما لازم است که از این فرصت پاسداری کنیم و نگذاریم از دست برود یا به گونه ای عمل شود که روزی ما را ملامت کنند که آن نگاه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی درست بود. بنابراین در این راستا بخشی حوزه قانون است شامل ساعات کار و مرخصی های مربوط به بانوان و ... که باید توسط قانونگذاران دنبال شود و بخش دیگر سلامت مخیط کار است که بخش عمده و گسترده آن به خانم های شاغل مربوط است. باید توجه داشت خانمی که در محیط کار التزامات اخلاقی و شرعی را رعایت نمی کند، تاثیرگذار بر نگاه عمومی در مقوله حضور زن در اجتماع خواهد بود.
شفیعی افزود: لازم است بانوان آنچه را که امام خمینی(ره) منادی آن بودن دکه می شود زنان با رعایت اصول و چارچوب دینی حضور اجتماعی داشته باشند را به نمایش بگذارند.
وی گفت: عفاف و حجاب و حیا در جامعه ما، هم ریشه اسلامی و هم ایرانی دارد یعنی در فرهنگ ایرانیان حتی قبل از اسلام از ناحیه حیا پوشیدگی وجود داشته و اسلام بعد متکامل و مترقی حجاب را در فرهنگ ما وارد کرده است.
حجت الاسلام شفیعی با بیان اینکه مقوله حجاب شکنی در جامعه ایرانی کاملا طراحی شده صورت گرفت، بیان داشت: اسناد مربوط به کشف حجاب در دوره رضاشاه نشان می دهد برنامه ای برای انهدام حریم عفاف و حجاب در جامعه ایرانی وجود داشته است. بر اساس این اسناد اولین بار در نوروز سال 1306 در مراسمی به عنوان زیارت نوروزی در حرم حضرت معصومه(س) زن هایی که از دربار آمده بودند در حرم روسری ها را برداشتند.
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خوزستان، تصریح کرد: از 17 دی 1314 که کشف حجاب در ایران اجباری می شود سندی در اسناد کشف حجاب وجود دارد که بر اساس آن همه زنان ملزم به کشف حجاب هستند به استثنای زنانی که در آن جامعه از نظر اخلاقی بدنام بودند، آن دسته از زنان ممنوع شده بودند که حجاب را بردارند.
وی گفت: اصل عفت زدایی و عفاف زدایی از جامعه برنامه ریزی شده بود؛ بنابراین ملت ایران 7 سال تا 1320 و پایان دوران پهلوی اول مقاومت کردند که عامل این ایستادگی ریشه های دینی مردم بود. امروز هم این همه اسرار بر بی بندوباری عادی نیست، بر ما لازم است این سرمایه را حفظ کنیم و در برابر این همه امواج سهمگین توصیه به بی بندوباری مقاومت جامعه اسلامی ایران بسیار ستودنی است. این سرمایه نعمت بزرگی است که حتما باد پاسداری شود.