به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری انشجو نعمت الله ترکی روز چهارشنبه در پایان سیزدهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران در جمع خبرنگاران افزود: عملیاتی کردن این طرح ها از جمله اولویت های ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران است و هرکدام از دستگاه های اجرایی باید پیشرفت طرح های مربوط به خود را به صورت مداوم به این ستاد گزارش کنند.
وی از برگزاری جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی در مناطق مختلف استان تهران خبر داد و تصریح کرد: ما به عنوان دستگاه ناظر، به صورت منطقه ای در شهرستان های غرب، شرق و جنوب استان جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی را تشکیل می دهیم تا از نزدیک پیشرفت طرح ها را رصد کنیم.
ترکی با بیان اینکه در جلسه امروز ستاد اقتصاد مقاومتی، گزارش سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ارائه شد اظهار کرد: گزارش خوبی امروز از سوی این سازمان ارائه شد که براساس آن بیش از ۸۰ درصد تعهدات مرتبط با اقتصاد مقاومتی جهاد کشاورزی استان تهران عملیاتی عنوان شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران خاطرنشان کرد: در حوزه تعاون روستایی نیز بیش از ۹۰ درصد طرح های مرتبط با اقتصاد مقاوتی عملیاتی شده است.
وی یادآور شد: در جلسات آینده این ستاد، گزارش های سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک های صنعتی و آبفا روستایی و شهری استان تهران ارائه خواهد شد.
ترکی تاکید کرد: جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان تا پایان سال ادامه خواهد داشت و پیشرفت طرح ها رصد خواهد شد.
* طرح های شاخص اقتصاد مقاومتی حوزه صنعت و جهاد کشاورزی
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران با اشاره به طرح های اقتصاد مقاومتی ویژه حوزه صنعت در استان گفت: شناسایی و بازگرداندن واحدهای راکد و نیمه فعال صنعتی به چرخه تولید از جمله این طرح ها است.
وی همچنین تصریح کرد: واحدهایی که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند نیز از جمله طرح های اقتصاد مقاومتی حوزه صنعت استان تهران هستند.
ترکی از شناسایی یک هزار و ۳۴۰ واحد تولیدی و صنعتی نیازمند تسهیلات بانکی در استان خبر داد و گفت: هفته آینده با نمایندگان بانک ها برای پیگیری پرداخت تسهیلات به این واحدها جلسه خواهیم داشت.
وی افزود: در ۱۱ شهرک صنعتی دولتی استان تهران نیز با راستی آزمایی در حال شناسایی واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال هستیم و در این ارتباط هفته آینده گزارشی به ستاد اقتصاد مقاومتی استان ارائه خواهد شد.
ترکی به طرح های شاخص اقتصاد مقاومتی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اشاره و اظهار کرد: احداث پایانه صادراتی گل و گیاه استان تهران که فاز نخست آن با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در هفته دولت به بهره برداری می رسد از جمله این طرح ها است.
وی یادآور شد: استان تهران در رتبه نخست تولید گل شاخه بریده با تولید حدود یک میلیون شاخه گل در کل کشور قرار دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران تصریح کرد: ساخت پایانه صادراتی محصولات کشاورزی از سوی بخش خصوصی که وظیفه ذخیره، تولید و بسته بندی محصولات این حوزه را برعهده خواهد داشت از دیگر طرح های اقتصاد مقاومتی این حوزه است.
ترکی خاطرنشان کرد: بسته بندی محصولات و تولیدات حوزه دامی به منظور ایجاد زیرساخت های صادرات، ایجاد شهرک های گلخانه ای به وسعت ۵۰۰ هکتار با مشارکت سازمان اتکا و تاسیس واحدهای تولیدی دانش بنیان به عنوان یکی از رویکردهای اصلی اقتصاد مقاومتی نیز از دیگر طرح های مهم این حوزه است.
* پیش بینی ایجاد ۱۴۰ هزار شغل جدید در استان تهران
ترکی با اشاره به اینکه براساس ارزیابی ها در شش ماه نخست سال جاری از تعهدات خود کمی جلوتر هستیم گفت: پیش بینی می کنیم تا پایان سال تعهد خود در ایجاد ۱۴۰ هزار شغل جدید را محقق کنیم.
وی با اشاره به لزوم رسیدن به رشد اقتصادی موردنظر در استان تهران تاکید کرد: نکته مهم، تطبیق طرح های اقتصاد مقاومتی با سند توسعه پنج ساله استان است که تا پایان سال ۹۹ باید تحقق یابد.
سیزدهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران روز چهارشنبه به ریاست سیدحسین هاشمی استاندار تهران و با حضور مدیران ارشد دستگاه های اجرایی استان در محل استانداری برگزار شد.