اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-یادداشت دانشجویی؛عدهای معتقدند که اگر مبحث کنسرتها نبود، دولت مجبور به پاسخ افکار عمومی پیرامون فیشهای حقوقی، فسادهای اقتصادی و نابه سامانیهای اقتصادی خود تولید شده میشد اما به نظر میرسد که این تحلیل قابلیت نقد جدی دارد ،بدین جهت که هر عقل سلیمی میداند وظیفه دولت در این وانفسا کارافرینی برای هشت میلیون جوان بیکار ، راه انداختن هفت هزار کارخانه تعطیل شده، نقد کردن صد و سی میلیارددلار( چهارصد هزار میلیارد تومان) از طلبهای پسا و پیشا برجامی میباشد که خود وعده حل و فصل انها را داده بود.
اما اندکی تعمق نشان میدهد که دولت تنها راه را برای فرار از فشار افکار عمومی و مطالبات اقتصادی، در درگیری آرا، سلایق و افکار عمومی با همدیگر بر روی مسائل حاشیهای میداند به گونهای که مردم همیشه ضارب و مضروب مسائل بی ارزش و بی نتیجه گردند و بدیهی است برای ایجاد این درگیریها از بهترین فرصتها و نعمات استفاده کنند.
شخص دکتر روحانی از جمله روحانیون سنتی میباشد که اندک نگاهی به سابقه امنیتی ایشان نشان میدهد که اگر وی نسبت به کنسرتها مخالف تر از آیت الله علم الهدی نباشد ،موافقتر هم نخواهد بود لیکن چه چیزی باعث میشود که آقای روحانی این چنین از کنسرتها حمایت میکند را باید در دو دلیل دانست؛
۱- تنوع و تغییر بازی سیاسی دانست نه چگونگی نگاه فرهنگی ایشان به موضوعاتی نظیر کنسرت
۲-: نیازمندی این دولت به ایجاد فضای باز درگیریریهای کذایی دانست.
در این درگیریها آنها نیازمند شدید مخالف سازی و دشمن تراشی داخلی میباشند. شاید وابستگان و اطرافیان دولت هر شب دعا میکنند که مخالفین دولت حرفی بزنند یا نقدی کنند تا آن سخن هر چند غیر ضروری را مساله اول کشور کنند و بتوانند از نمد مخالفین برای خود کلاهی ببافند.
به نظر میرسد اگر همه مخالفین دولت روزه سکوت بگیرند حامیان دولت از گرسنگی سیاسی، جان تسلیم میکنند و یا به احتزار سیاسی خواهند رسید .
مجتبی ثابتی-فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.