به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سالاری، رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با توجه به حضور دانشجویان از نقاط مختلف ایران همچنین سلیقههای مختلف غذایی دانشجویان، دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به تنظیم برنامه غذایی دانشجویان به صورت دو نوع برای هر وعده غذایی کرده است.
وی ادامه داد: از دیگر امکانات دانشگاه فردوسی مشهد برای تغذیه دانشجویان ایجاد آفرینشگاه غذایی (مکانی برای انتخاب غذای مورد علاقه) میباشد، که در دو وعده صبح و شب به سرو 302 نوع غذا، پیش غذا و دورچین غذایی می پردازد و در آینده نزدیک این مرکز به وعده غذایی ظهر هم اختصاص مییابد.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: برنامه های غذایی در سال جاری تغییر چشمگیری یافته است. تنوع غذایی در آن افزایش یافته و مواد مغذی در آن به سمت غذا داروها دمنوش ها و غذاهای سنتی ایرانی پیش رفته و افزایش قیمت غذاها هم که در هر سال بین 15 تا 20 درصد میباشد، برای سال جاری 12 درصد در نظر گرفته شده است.
سالاری ادامه داد: طرح دیگری در دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شده است که در این طرح هر دانشجو میتواند غذای مورد علاقه و یا بومی خود را طبخ و به مرکز غذایی عرضه کند، در صورت بررسی ارزش غذایی و موافقت با غذای دانشجو، این مرکز غذایی آن را به لیست خود به نام دانشجو اضافه کرده و درصدی از فروش آن را به فرد می دهد.
وی گفت: طرح آلاچیق ها و فضاهای باز ازجمله طرح های اجرا شده در سلف فجر پردیس دانشگاه فردوسی مشهد می باشد که آلاچیق ها فضاهایی صمیمی و سنتی هستند که به تعداد 12 عدد ساخته شده از چوب ارغوان در غذاخوری فجر قرار دارد. مضاف بر اینکه داشجویان میتوانند غذاهایی را مانند انواع کباب به صورت خام خریداری کرده و در محیط آلاچیق ها اقدام به آماده سازی آن کنند.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: از این پس غذاهای سرو شده در غذاخوری ها، برای عرضه به تریا ها هم داده خواهد شد تا غذاهای سرو شده در این مکان ها هم بهداشتی و دارای ارزش غذایی لازم باشند و در زمان رزروغذا از طریق پروتال دانشجویی ، مواد مغذی به صورت جدول غذایی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.