به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ جعفر حسنی مدیر توسعه فعالیتهای تصویری استانها سازمان سینمایی حوزه هنری عنوان کرد: حوزه هنری با داشتن مزیت شبکه ارتباطی مراکز استانی میتواند به تولید آثاری با گستره جغرافیایی متنوع در کل کشور بپردازد و امکان دیده شدن و تولید اثر را به استعدادهای فیلمسازی غیرکلان شهرها بدهد. پروژه «استعدادیابی و سوژه یابی کارگاهی» با این دغدغه از سوی سازمان سینمایی کلید خورده است.
وی ادامه داد: تولید آثاری حرفه ای و جذاب با داستانی بومی که بتواند فضای سینمای کشور را از داستانهای خاص شهری روشنفکرزده این روزهایش نجات دهد ظرفیتی است که با اجرای این طرح و نخبه گرایی و کشف استعداد در مناطق و استان های مختلف میسر می شود.
مدیر توسعه فعالیتهای تصویری استانها سازمان سینمایی حوزه هنری ضمن تشریح این طرح بیان کرد: افق نگاه این طرح جذب فیلمسازان مستعد استان ها و کشف آثار جدید است. آثاری که در آنها نقش فیلمسازان بومی هر منطقه از مرحله ایدهپردازی تا رسیدن به محصول نهایی کاملا برجسته بوده و نقش گروه حمایت کننده این پروژه، تنها هماهنگی دادهها و حمایت از تفکرات رخ داده باشد.
وی اجرای این طرح را گام اول مدیریت جدید سازمان سینمایی حوزه هنری در ارتباط با مراکز استانی و رصد توانمندیهای آنها عنوان کرد و افزود: استفاده از فرهنگ عامه هر منطقه، قصه های فولکلور و ظرفیت های هنری و هویت فرهنگی مناطق، گسترش ظرفیتهای تولیدی در استانها، تمرکز زدایی از طریق توجه به قابلیتهای نویسندگان و فیلمسازان هر منطقه، ایجاد پژوهشی کاربردی و هدفمند در شناخت پتانسیلهای فیلمسازی هر منطقه و نیازهای مناطق مختلف مردم جهت استفاده گروههای مختلف فیلمساز از جمله اهداف این طرح ذکر شده است.
مدیرتوسعه فعالیتهای تصویری استانهای سازمان سینمایی حوزه هنری در پایان بیان کرد: پروژه «استعدادیابی و سوژه یابی کارگاهی» سازمان سینمایی حوزه هنری زیر نظر اعضای کمیته راهبری پروژه شامل مدیرعامل موسسه سینمایی سوره، مدیر توسعه فعالیتهای تصویری استانها، نماینده باشگاه فیلم سوره، مدیر دفتر بهرهوری و توسعه سازمانی سینمایی سوره است.