اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* در حالی وارد سی و هشتمین سالگرد پیروزی تاریخی انقلاب اسلامی می شویم که شعارهای مردم انقلابی ایران در خیابان های آن روز تهران، قم، مشهد و تبریز و غیره، امروز در خیابان های لندن و واشنگتن و نیویورک به گوش می رسد، «مرگ_به_نیرنگ_تو» دیروز شعار مبارزات ایرانی ها در رسوا کردن کشوری بود که با چهره ای بزک شده و در پشت نقاب بشر دوستانه بواسطه مهره هایی چون محمدرضا پهلوی به دنبال چپاول ملت ها و دست یابی به اهداف شوم خویش بود.
آمریکای_ترامپ، آمریکایی بدون روتوش است، ترامپ، نقاب فریبنده پیشینیان را از چهره شیک و ساختگی کشورش برداشته، دیدن باطن آمریکا این روزها برای خود ملت آمریکا هم ناباورانه و غیر قابل هضم است، ملت که چه عرض کنیم برای بسیاری از مسئولین متعصب این کشور هم اوضاع به همین شکل است؛ بطوری که سخنگوی کاخ سفید را پشت تریبون می کشاند تا اعلام کند هر مسئولی که نمی تواند آمریکای ترامپی را تحمل کند، برود!
شاید دلیل اقدامات این روزهای ترامپ این است که او مثل پیشینیان بازیگر خوبی نیست یا هم علاقه ای به بازیگری و ادامه شو و نمایشِ گذشتگان ندارد، رک و پوست کنده می گوید، «این_آمریکاست».
امضای ترامپ پای دستوری که اقدامی نژادپرستانه یاد می شود و جنب و جوش فعالین حقوق مدنی و بشری را منجر شده است در واقع همان چهره دویست سیصد سال پیش آمریکای_برده_دار و برده سوز است ولی نه با سانسور بلکه بدون سانسور.
یکی از دلایل تقابل غول های رسانه ای آمریکا با ترامپ این است که وی قاعده_بازی این رسانه ها را که مسئول سانسور چهره پلید آمریکا بودند بر هم زده است، با وجود ترامپ و اقداماتش دیگر رنگ این رسانه ها حنایی ندارد.
تفاوت ملت ایران با سایر ملت ها اینجا روشن می شود که ایران چندین دهه پیش تر با تمسک به قدرت بصیرت و ایمان به رهبری شخصی بزرگ، ماهیت شوم شیطان_بزرگ را شناخت و فریاد «ننگ به نیرنگ تو» سر داد و با او مبارزه کرد و بر وی غلبه یافت؛ اما ملت های دیگر بعد از چندین دهه به این درک و شناخت رسیده اند که سال ها بیننده یک نمایش ساختگی بوده اند و در واقع انقلاب آبرام_لینکولن دروغی بیش نبوده و آمریکای 2017 همان آمریکای_نژاد_پرست دویست سال پیش است.
محمد حسین آزادی- دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولیعصر رفسنجان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.