اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مدیرکل همکاری های علمی بین المللی این دانشگاه گفت: آلمان، اتریش، هند و اسپانیا نیز کشورهایی هستند که بیشترین قراردادهای همکاری را با دانشگاه صنعتی امیرکبیر منعقد کرده اند.
امیر گلرو ضمن ارائه گزارشی از دستاوردهای بین الملل و سیاست های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روابط بین الملل در سال ۲۰۱۶ به انعقاد ۲۸ تفاهم نامه و ۱۴ قرارداد همکاری میان صنعتی امیرکبیر و دانشگاه های خارجی در سال گذشته میلادی اشاره کرد و گفت: هرچند، در روابط بین الملل هدف امضای تفاهم نامه نیست اما می تواند زیرساخت و پیش نیاز برای انجام فعالیت های دانشگاه به شمار رود.
وی افزایش آمار دانشجویان بین الملل، ثبت نام در ۳ مجمع بین المللی، جذب بودجه بین الملل و تحقیقات مشترک با دیگر کشورها را از جمله دستاوردهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه بین الملل طی سال گذشته ذکر کرد.
گلرو با بیان اینکه در حال حاضر ۶ برنامه مشترک در حال اجراست، عنوان کرد: توانستیم کارگاه مشترکی با موسسه تحقیقاتی آلمان DFG برگزار کنیم و این موسسه آلمانی برای اولین بار بود که در خارج از کشور خود کارگاه تحقیقاتی برگزار می کرد.
به گفته وی در سال گذشته به طور میانگین ۴ هیات در ماه به منظور انجام مذاکرات به دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمده اند و برداشتن تحریمها و افزایش همکاری و رویکرد فعالانه از خارج به کشور منجر به افزایش این ارتباطات علمی با کشورهای خارجی بوده است.
مدیرکل همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص بازدیدکنندگان از این دانشگاه نیز گفت: در سال ۲۰۱۶، به ترتیب کشورهای فرانسه، آلمان، اتریش، عراق و هند در روابط بین المللی با دانشگاه در ارتباط بودند.
وی با بیان اینکه بیشترین تفاهم نامه های دانشگاه امیرکبیر با دانشگاههای فرانسه بوده است، خاطرنشان کرد: آلمان، اتریش، هند و اسپانیا کشورهایی هستند که بیشترین قراردادها را با دانشگاه منعقد کرده اند.
گلرو ادامه داد: در درجه اول با دانشگاههای فرانسه ارتباط خوبی داریم و سپس با هلند، انگلستان، آلمان و لهستان بیشترین ارتباط را گرفته ایم و حتی تفاهم نامه هایی با کشور آمریکا منعقد کرده ایم.
وی با بیان اینکه برای اولین بار قرارداد ۳جانبه در سال ۲۰۱۶ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای روابط بین المللی منعقد شد، بیان داشت: این قرارداد با دانشگاه هایی از آلمان و اتریش در حوزه معدن منعقد شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: همکاری با دانشگاهی از آلمان را آغاز کرده ایم تا دانشجویان از دانشکده مهندسی کامپیوتر بتوانند یک ترم تحصیلی به آنجا بروند و این همکاری از سوی این موسسه 'دااد' تامین مالی می شود.
وی برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای دانشجویانی از کشورهای آمریکا، مکزیک، ایتالیا، هلند، اتریش و کلمبیا را از جمله فعالیت های بین المللی این دانشگاه طی سال گذشته میلادی عنوان کرد.
گلرو در ادامه با اشاره به اتفاقات سال ۲۰۱۶ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرصه بین المللی گفت: اولین بار بود که در AIU (مجموعه دانشگاه های بین المللی) است وارد شدیم؛ این مجموعه متشکل از ۶۴۱ دانشگاه از ۱۲۰ کشور است که از ایران فقط ۳ دانشگاه عضو آن هستند.