به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ برنامه تلویزیونی «کام شیرین» امروز با موضوع چگونگی رفع اختلافات زناشویی و تاثیر این اختلافات بر فرزندان به روی آنتن شبکه دوم سیما رفت.
دکتر هومن نامور در ابتدا با تاکید دوباره بر محوریت همآموزی این برنامه بر مسئله ازدواج آسان تمرکز کرد و گفت: منظور ما از ازدواج آسان، به نحوه برگزاری مراسم بر می گردد. ازدواج آسان در تشریفات مراسم درست است و نه در تصمیمگیری. این طور نباید باشد که ما در انتخاب همسرمان آسان گیر باشیم و توجه به شرایط و مسائل نداشته باشیم. چرا که با یک انتخاب سهلگیرانه ممکن است تا آخر عمر درگیر مشکلات شویم.
وی در ادامه با اشاره به لزوم رفع مشکلات زناشویی با همدلی اعضا اظهار داشت: مهمترین ویژگی خانوادههای موفق، علاوه بر تعامل موضوع مهم حمایت است. اعضای خانواده باید نگاه حمایتگرانه به یکدیگر داشته باشند و برای حل مشکلات از در تعامل با هم وارد شوند. اصل حمایت و آرامش داشتن مهمترین اصل یک ازدواج موفق است.
کارشناس برنامه کام شیرین در ادامه پیشنهادی فرهنگی برای مخاطبان داشت. او یکی از راههای تفریحی فرهنگی را تجربه غذاهای محلی و فرهنگی مختلف دانست و تاکید کرد رستورانگردی را در میان تفریحات سالم خودمان قرار دهیم.
دکتر نامور در بخش پیشنهاد کتاب با ذکر مقدمهای گفت: «فقط زندگی میتواند زندگی را شکست دهد؛ در روان شما نباید بخشهای مرده وجود داشته باشد. شکی در لزوم تمرکز حواس برای حل مشکلات نمیماند. بدون تمرکز حواس برخی مسائل قابل حل نیستند.» چگونه خودکاوی کنیم؟؛ عنوان کتابی با ترجمه مهرداد فیروز بخت است که در این برنامه معرفی شد.
دکتر نامور در انتهای برنامه با تاکید بر لزوم درک نیازهای یک نوجوان در خانواده بیان کرد: خانوادهها باید استقلال مالی و عاطفی فرزندان خود را به رسمیت بشناسند. باید به بچههاشون پول توجیبی بدهند. باید نیازهای ارتباطی بچه ها را درک کنند. ما نباید از ترس اینکه فرزندانمان به یک وسیله ارتباطی معتاد بشوند، فرصت تعامل را از آنها بگیریم. اگر میتوانیم این مواجهه را کنترل کنیم اما منع کامل نه. باید برای بچههامون وقت بگذاریم باید حرفهای آنها را بشنویم و تا جایی که ممکن است، آنها را وارد اختلافات خانوادگی نکنیم. سنین نوجوانی بسیار سن حساسی است.