به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بانک های آمریکایی در حال سقوط کردن هستند و سود آنها روز به روز با روند نزولی بیشتر روبرو می شود؛ در حالیکه سال ها است صنعت بانکداری این کشور تقریبا در حالت رکود قرار گرفته است.
در همین حال موسسات مالی آمریکا بعد از بحران مالی جهان که در سال ۲۰۰۶ میلادی اتفاق افتاد و تاثیر به سزایی بر روی کاهش سودهی بانک های آمریکایی گذاشت، بار دیگر در حال تجربه کردن یک روند سکون هستند و اگر کمک های بانک فدارال رزرو ایالات متحده نبود تا کنون به سرنوشت سیاهی دچار شده بودند.
این در حالی است که بسیاری از شرکت ها و مقامات آمریکایی نهایت تلاش خود را می کنند تا به تعهدات مالی خود و بازپرداخت بدهی های بانکی شان پایبند باشند و این یعنی اینکه بانک های این کشور با کاهش سود چشمگیر روبرو شده اند و تعداد قابل توجهی از بدهکاران بانکی توانایی لازم برای بازپرداخت وامهایشان را به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر جهان و آمریکا را ندارند.
به نوشته بیزنس اینسایدر، از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون ۵ بانک آمریکایی ورشکسته شده اند؛ این در حالی است که در طی سال ۲۰۱۶ میلادی تعداد کل بانک های روشکسته آمریکایی ۵ عدد اعلام شده بود.
نکته مهمتر این است که بانک های آمریکایی به طرز معناداری در حال ورشکسته شدن هستند و در هفته گذشته بانک «گارانتی میلوکی» با یک میلیارد دارایی و ۱۱۸ شعبه ورشکسته شد و دو هفته قبل از آن هم بانک «فرست ان بی سی نیوورلئان» با ۴.۷ میلیارد دلار داری و ۲۹ شعبه اعلام ورشکستگی کرد.
در حال حاضر بانک های آمریکایی منتظر به حرکت درآمدن ضرب آهنگ بالای رشد اقتصادی این کشور و نیز افزایش قدرت خرید مردم و آمدن مردم به سمت بانکها برای دریافت وام هستند تا به سود برسند و از این ورطه رهایی پیدا کنند.