به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،، منصور رضایی با بیان اینکه بهتر است روزه داران، مصرف چای در وعده سحر را کاهش دهند، افزود: استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است در حالی که باید کاهش مصرف آن را مد نظر قرار داد.
این متخصص تغذیه در شبکه رادیویی سلامت با اشاره به این که چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کمرنگ باشد.
وی در ادامه بیان کرد: بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند.
رضایی اظهارداشت: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.