دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، علت رایج بودن رشوه و پارتی بازی و وجود این همه زندانی در کشورمان را کثرت قوانین دانست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، علت رایج بودن رشوه و پارتی بازی و وجود این همه زندانی در کشورمان را کثرت قوانین دانست و گفت: زندان در دین اسلام حکم حداقلی دارد و در مجازاتهای محدود باید مجازات زندان اعمال گردد، ولی در نظام حقوقی و قضایی کشورمان که برگرفته از نظام حقوقی کشور فرانسه بوده برای هر جرمی زندان تعریف کرده است.
حجت السلام و المسلمین علی کشوری در مجمع فرهنگی اسلامی شهید دکتر مفتح با اشاره به اینکه از حدود ۱۱۰ سال پیش و پس از اجرای مشروطه، قانون مدرن وارد کشورمان شده است و طی این مدت قوانین زیادی در کشورمان وضع شده است و حکمت بسیاری از قوانین هم برای مردم کشورمان هنوز معلوم نیست افزود: به طور مثال در ۷۰ - ۶۰ سال پیش قوانینی وضع شده است که معلوم نیست در شرایط فعلی کارایی لازم دارند یا خیر و با از گذشت ۴ دهه از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز شورای نگهبان فرصت نکرده است تا این قوانین را با شرع مقدس تطبیق کند.
وی کثرت قوانین را از آثار قانون مدرن دانست و گفت: اولین اثر زیاد بودن قوانین این است که با قوانین دیگر در تضاد قرار میگیرد و لذا عدهای در کشورمان وجود دارند که اسم آنها قانون دانهای قانون شکن است و با استناد به یک بند قانونی از اجرای یک قانون جلوگیری میکنند. دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، از مجلس شورای اسلامی به عنوان سرالاسرار مشکلات مردم نام برد و افزود: وضع قوانین بد در مجلس شورای اسلامی سبب میشود تا مشکلات مردم حل نشود.
حجت السلام کشوری در ادامه با بیان اینکه در حوزه پزشکی باید به سمت پیشگیری ساختاری برویم نه اینکه اجازه دهیم افراد جامعه مریض شوند و سپس افتخار کنیم که برای درمان آنها بیمارستانهای خوب داریم گفت: داشتن بیمارستان خوب و عالی افتخار نیست. وی افزود: نظام سلامت کشورمان قدرت تامین سلامت افراد جامعه را ندارد و فقط به درمان فکر میکند و تمامی پروتکلهای حوزه سلامت درمان محور هستند.
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی از وزیر بهداشت و درمان دعوت کرد با همکاری اطبای طب اسلامی و طب مدرن ۳ کمیته در خصوص حجامت و تاثیر آن بر سلامت، مصرف نمک طعام و اثر آن بر سلامت و مصرف سرکه طبیعی و اثر آن بر سلامت تشکیل شود و نتایج آن را اعلام کنند. حجت السلام کشوری افزود: اگر نظام پزشکی ما این همکاری را بپذیرد میتوانیم پروتکلهای پیشگیری از بیماریها را باز تعریف کنیم.
وی از محصولات غذایی تراریخته (دستکاری شده ژنتیکی) که قرار است وارد سفرههای مردم شود به عنوان سلاح کشتار جمعی نام برد و گفت: محصولات تراریخته غذا نیستند و در میان مدت سلامت انسانها را به چالش میکشد و این مساله نگران کننده است و برغم پیگریهای زیاد، اما مسئولان وزارت بهداشت و درمان حاضر نشده اند در این رابطه با آنها گفتگو کنیم.
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با بیان اینکه در چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بعضی از کارها به تخصصهای مدرن واگذار شده است، ولی مشکل طلاق، مسکن و سلامت کشورمان هنوز حل نشده است افزود: امروز گرفتار دولت مدرن و گرفتار تفکرات غرب زده در ایران هستیم و امام خمینی (ره) این روزها را میدید که میگفت: (ما از شر محمد رضا خلاص شدیم، ولی چندین دهه گرفتار این غرب گراها خواهیم بود).
حجت السلام کشوری در بخش دیگری از سخنان خود به صندوقهای قرض الحسنههای خانگی اشاره کرد و افزود: این صندوقها با کمترین بروکراسی در سراسر کشور در جریان است و مهمترین عامل کارآمدی آنها وجود روابط خانوادگی و همسایگی در جامعه است که باعث ایجاد اعتماد شده و سبب شده است تا روی این روابط خانوادگی و همسایگی یک کار اقتصادی در قالب صندوق قرض الحسنه نیز بنا شود.
وی با بیان اینکه از محل حسابهای قرض الحسنه میشود مشکلات مردم را حل کرد گفت: مردم به بانکها اعتماد ندارند، چون اعتقاد دارند که بانکها پولهای حسابهای قرض الحسنه را در جای دیگری سرمایه گذاری میکنند و اگر مردم ببیند که پول حسابهای قرض الحسنه به سمت حل مسائل اجتماعی و پیوسته کردن روابط انسانی میرود به بانکها اعتماد پیدا میکنند.
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی در ادامه، شاخص اصلی ارزیابی پیشرفت هر جامعه بر اساس الگوی پیشرفت اسلامی را میزان گسستگی و یا پیوستگی روابط انسانی آن جامعه اعلام کرد و افزود: اگر روابط انسانی افراد در جامعهای گسسته شد، محیط دریافت محبت افراد نیز کم میشود و افراد دچار عدم تعادل روحی میشوند و در چالش قرار میگیرند و لذا دستگاه سلامت کشور به سمت گسترش رشتههای روانشناسی میرود که نهایت آن افزایش پزشکان روانشناس و تجویز قرصهای آرام بخش است در حالی که قرص آرام بخش هم مساله عدم تعدل روحی را درمان نمیکند بلکه سیستم عصبی را به طور موقت مختل میکند تا باعث تسکین فرد شود.
وی افزود: برای توسعه، جذب دانشجو و تربیت پزشکان رشته روانشناسی هزینههای زیادی صرف میشود و آیا بهتر نیست این هزینهها را خرج پیوسته کردن روابط انسانی کنیم؟ دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با بیان اینکه ایران در دو دهه گذشته با تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری در باشگاههای (های تک) دنیا قرار گرفته است و کشورمان از لحاظ داشتن تکنولوژی در دنیا عقب افتاده نیست گفت: بعضیها ترسیدند پیشرفت کنند و برجام را امضاء کردند که تا حدودی سبب کند شدن پیشرفت کشورمان در حوزههای فرعی شده است. حجت السلام کشوری افزود: اینکه تصور شود با دستیابی به ساخت تکنولوژیهای برتر دنیا کشورمان پیشرفته خواهد شد تصور اشتباهی است و زمانی ایران کشور پیشرفتهای میشود که افراد آن به راحتی زندگی کنند و راحتی زندگی در گرو پیوستگی و یا گسستگی روابط انسانی است و روابط انسانی با آیین نامه و ابلاغ پیوسته و یا گسسته نمیشود بلکه با هدایت و تغییر نگرشها پیوسته و یا گسسته میشود. وی در پایان سخنان خود دعوت یکی از نمایندگان اصلاح طلب مردم در مجلس شورای اسلامی مردم به عدم هزینه کردن برای عزاداری امام حسین (ع) را اوج جهالت دانست.