حسین محب اهری، بابک محمدی، مریم سعادت، احمد بیگلریان و رضا فیاضی نمایشهای بخش مسابقه ایران بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک نوجوان را داوری خواهند کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ پنج هنرمند شناخته شده تئاتر کشور داوری بخش مسابقه ایران بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان را بر عهده دارند.
حسین محب اهری بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران و یکی از پیشکسوتان عرصه تئاتر کودک و نوجوان کشور است. بابک محمدی کارگردان و نمایشنامه نویس شناخته شده تئاتر که بیش از ۹۵ داستان و نمایشنامه و اجرای نمایش هایی همچون حرفهایها، یک کمدی غمگین، پدر خوانده ناپلی، مادام پی پی، پادشاه و کنیزک و ساخت فیلم اسب را در کارنامه دارد.
مریم سعادت پیشکسوت بازیگری در سینما، تئاتر و تلویزیون و یکی از کارگردانان به نام تئاتر و به خصوص تئاتر کودک و نوجوان است. احمد بیگلریان نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر که از سال ۱۳۴۸ تا کنون به فعالیت در این حوزه پرداخته حدود ۲۴ نمایشنامه و کارگردانی بیش از ۳۵ نمایشنامه، نوشتن ۱۰ فیلمنامه و سریال را در پرونده کاری خود دارد. رضا فیاضی بازیگر، نویسنده، کارگردان شناخته شده کشور که از جمله هنرمندان پیشکسوت سینما، رادیو و تلویزیون و تئاتر به شمار میرود.
بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از ۱۰ تا ۱۵ آذر ماه در شهر تاریخی همدان برگزار میشود.