عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به جذب ۶ هزار میلیارد دلار سرمایه خارجی در سال آینده، تاثیر این سرمایه ها بر زندگی مردم را تشریح کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسن سلیمانی با اشاره به احکام لایحه بودجه سال ۹۷ در زمینه جذب سرمایه گذاری خارجی اظهارداشت: با توجه به سیاستهای کلانی که در قانون برنامه ششم توسعه لحاظ و در بودجه سال ۹۷ پیش بینی شده است دولت مجاز به جذب سرمایه خارجی از طریق فاینانس، فروش اوراق مشارکت ارزی و تسهیل شرایط سرمایه گذاری بر اساس قانون جذب و حمایت از سرمایه گذاری خارجی شده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه جذب سرمایههای خارجی در طرحها با توجیه اقتصادی صورت میگیرد، گفت: از نظر مقررات و قوانین دولت اختیار و امکان قانونی برای جذب سرمایه گذاری و حمیات از سرمایهها را دارد و برای حمایت از این اتفاق اقتصادی باید سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و دارایی تضمینهای مختلفی را صورت دهند.
نماینده مردم کنگاور با بیان اینکه برای جذب سرمایه خارجی اجازه و شرح تضمین وجود دارد، بیان داشت: شرایط صیانت و حمایت از سرمایه برای بازپرداخت و بهره گیری از آن در طرحهای اولویت دار معدن، نفت و صنایع بالادستی و پایین دستی لحاظ شده است.
سلیمانی درادامه گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید براینکه باید امکان حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در طرحهای اولویت دار فراهم شود، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت با بازاریابی درست میتواند سمت و سوی سرمایه گذاریها را به بخشهای اصلی و مورد نیاز هدایت کند و سرمایهها را به سمت استانهای بالقوه که زیرساختهای لازم را دراختیار دارند، سوق دهد.
وی تاکید کرد: در لایحه بودجه سال ۹۷ به دولت اجازه داده شده است تا ۶ هزار میلیاد دلار سرمایه خارجی جذب کند که اگر از امکانات و اختیارات قانونی به درستی استفاده شود این هدف محقق میشود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی به تاثیر جذب سرمایه خارجی در زندگی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: اگر این سرمایههای جذب شود میزان اشتغالزایی افرایش، تولید ملی رونق و درآمد مردم بالاتر میرود و میتوانند برای رفاه خود در زندگی به امکانات بهتری درسترسی پیدا کنند. /