رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه موضوع پایاننامههای دانشجویی باید گره از مشکلات کشور باز کنند، گفت: دانشگاه عامل خیزش، محور جامعه و محل رجوع اصحاب فکر است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد آذین، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست با اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) گفت: دانشگاهیان در هر جامعه و کشوری از جایگاه علمی و فکری بالایی برخوردارند، از این رو تربیت آیندهسازان ایران اسلامی و رشد جایگاه علمی و عملیاتی کشور انتظاراتی است که از اعضای هیأت علمی دانشگاه میرود.
وی افزود: وظیفه یک استاد فقط تدریس نیست بلکه آسیب شناسی، ارائه کار و پیگیری تا حصول نتیجه است از این رو باید موضوع پایاننامههای دانشگاهی به گونهای انتخاب شوند که گره از مشکلات کشور باز کنند و با آسیبشناسی به ارائه راهکار بپردازند.
آذین با توجه به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع استادان دانشگاهها مبنی بر نقش دانشگاه در تقویت قوه عاقله کشور خاطرنشان کرد: استادان باید به عنوان اساس حرکت دانشگاه به تربیت نسل جوان و کالبدشکافی مشکلات بپردازند و با ارائه راهکارهای عملیاتی، سعی در رفع مشکل و پیشرفت کشور داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) گفت: نظر به اقبال بسیار خوبی که به رشتههای پزشکی در این واحد دانشگاهی هست و با توجه به تاکیدات دکتر ولایتی رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی باید زمینه را برای ایجاد و توسعه رشتههای پزشکی فراهم ساخته و در صورت وجود موانعی برای توسعه فیزیکی دانشکده، از فضاهای سایر واحدهای دانشگاهی استان کمک بگیریم.
وی تصریح کرد: تربیت شدگان دانشکده پرستاری و مامایی با انسان و جان انسانها سر و کار دارند از این رو کار آنها از حساسیت بالایی برخوردار است بنابراین باید تمام امور این دانشکده در اسرع وقت بررسی و به مرحله اجرا درآید.
در ادامه این نشست، اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامایی به ارائه نظرات خود پرداختند.
نرگس صادقی عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی واحد اصفهان نیز گفت: مرکز تحقیقات سلامت جامعه به تازگی راهاندازی شده و نیاز به تخصیص بودجه و حمایت همه جانبه دارد تا دانشجویان ما سرآمد جامعه شوند و با توجه به اینکه عمر کتب پزشکی ۵ سال است نیازمند بروزرسانی دائمی کتابخانه تخصصی دانشکده هستیم.
شایسته صالحی دیگر عضو هیات علمی این دانشکده هم عنوان کرد: تداوم این جلسات رمز موفقیت دانشگاه است و امروز این دانشکده با دارابودن ۵۰۸ دانشجوی پرستاری با کمبود هیأت علمی تخصصی مواجه است.
غلامحسین عبدیزدان عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی واحد اصفهان نیز اظهار کرد: دامنه جغرافیایی کار این دانشکده به وسعت استان است و همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای هماهنگ کردن امور شده که پیشنهاد میشود هیأت رئیسه بازدیدی از مراکز تحت پوشش داشته باشند.
فروزنده دشتی مدیر گروه مامایی هم گفت: «جامعه امروز نگاه ویژهای به مسئله باروری و زایمان طبیعی دارد و نیاز به متخصصان ماما در جامعه محسوس است از این رو باید شرایط ایجاد رشته کارشناسی ارشد را فراهم کنیم.
الهه بلوچستانی عضو هیات علمی این دانشکده نیز اظهار کرد: باید شرایطی فراهم شود که کارکنانی که موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شده و تجارب ارزندهای دارند در اولویت برای جذب هیأت علمی قرار گیرند و نیاز است که دانشجویان دسترسی آزاد به مخزن کتابخانه داشته باشند.
محبوبه اسدی عضو هیات علمی دانشکده هم گفت: «همزمان با دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در ارتباط و از نزدیک شاهد ذوق و علاقه دانشجویان به ادامه تحصیل در مقاطع بالای رشته مامایی هستم از این رو ایجاد رشته کارشناسی ارشد مامایی ضروری خواهد بود.»
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی واحد اصفهان هم با ارائه گزارشی به تشریح عملکرد این دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) به عنوان یکی از پویاترین و قدیمترین دانشکدههای این دانشگاه به منظور تامین کادر بهداشتی درمانی مورد نیاز کشور پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سال ۱۳۷۱ اقدام به پذیرش دانشجو کرد.
سیدعلی ناجی افزود: این دانشکده اکنون با ۳۱۰۰ متر مربع فضای آموزشی و با دارابودن امکانات مناسبی همچون آزمایشگاههای مجهز، اتاق مامایی، اتاق عمل، اتاق احیا، اتاق بستری، اتاق نوزادان و فعالیت علمی و پژوهشی ۲۵ عضو هیات علمی تمام وقت، صدها دانشجو را تحت پوشش علمی خود قرار داده و تعدادی به مرتب بیشتر را بعنوان دانش آموخته تحویل جامعه درمانی کشور داده است.