شب گذشته جلسهای با حدود ۵۰ نفر از نمایندگان مجلس با محمد شریعتمداری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساختمان تلاش وزارت کار برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شب گذشته جلسهای با حدود ۵۰ نفر از نمایندگان مجلس با محمد شریعتمداری وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساختمان تلاش وزارت کار برگزار شد.
علی رستمیان نماینده مردم دلفان و سلسله، عبدالحمید خدری نماینده بوشهر، گناوه و دیلم، شهباز حسنپور بیگلری نماینده سیرجان، جلال میرزایی نماینده مردم ایلام، حبیب الله نیکزادی نماینده بم، ریگان، احمد انارکی محمدی نماینده رفسنجان، اقبال محمدی نماینده مریوان، پروانه مافی نماینده تهران،ابوالفضل حسن بیگی نماینده دامغان، مهرداد بائوج لاهوتی نماینده لنگرود، سهیلا جلودار زاده نماینده تهران، علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران.
همچنین در این جلسه افرادی، چون حسین کمالی دبیر کل حزب اسلامی کار، حسن صادقی قام مقام دبیر کل خانه کارگر، مرتضی لطفی مدیرعامل شستا، تقی زاده رئیس سازمان بازنشستگی و محمد تقی نوربخش حضور داشتند. این جلسه با هماهنگی علی لاریجانی برگزار شده است.
محمد خاتمی نیز در پیامی به فراکسیون امید مجلس تکلیف کرده به محمد شریعتمداری رای دهند و گویا قرار است مجددا فساد و ناکارآمدی را این بار در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تکرار کنند.
در برخی منابع از زهرا سعیدی نماینده مبارکه برای حضور در این ضیافت نام برده بودند که این نماینده مجلس در گفتگو با خبرگزاری دانشجو حضور خود را در این مراسم تکذیب کرد و گفته است اساسا در این جلسه حضور نداشته است.
دلارهای که و وزارت صنعت و معدن بدست آورده انقدر مزه کرده که هزینه مهمانی هم بدهد . این چه چرخ گردونی که تعدادی توش فقط از این صندلی بی ارزگی به صندلی بعدی برسن و چقدر شیرین این مناسب که تن به هم کاری بدهند و نمایندگان مجلس...
بترسید از مردمی که یار و یاور ندارند بجز خداوند ؟؟؟؟ خدایا رحم کن بر دل مسکینان خدایا یار و یاور باش برای دینت، خدایا این کارها در غرب دیده می شود غربی که سرمایه داران از خدا بی خبر حکومت می کنند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.