معاون دانشجویی دانشگاه شریف گفت: آمار زیاد دانشجو و نبود بودجه کافی باعث ارجاع درخواستها مبنی بر تعدیل ظرفیتها به معاون آموزشی دانشگاه شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،عمادالدین فاطمی زاده، معاون دانشجویی دانشگاه شریف گفت: در سالهای تحصیلی مجاز، جمعیت دانشجویان صنعتی شریف هشت هزار نفر محاسبه میشود این در حالی است که با تعداد دانشجویان سنواتی، دانشگاه حدود ۱۱ هزار نفر دانشجو دارد. ترم ۹ از دانشجویان شهریه دریافت نمیشود و سازمان برنامه و بودجه نیز هزینهای برای آنها در نظر نمیگیرد. برای حل این مشکلات در خواستی مبنی بر کاهش ظرفیتهای پذیرش به معاونت آموزش دادیم.
وی افزود:ساخت خوابگاه کار سادهای نیست و آمار زیاد دانشجو و نبود بودجه کافی باعث ارجاع درخواستها مبنی بر به تعدیل ظرفیتها به معاون آموزشی دانشگاه شده است. برنامههایی برای ساخت خوابگاه وجود دارد، اما پاسخگوی سریع نیازها نیست. به دلیل افزایش جمعیت فشار زیادی به دانشجوها نیز میآید و دانشگاه ناچار شده ظرفیت خوابگاهها را افزایش دهد و اتاقها از حالت استاندارد خارج شده است. به عنوان مثال اتاق مرکز مشاوره یا رزو تبدیل به مسکونی شده و در اختیار دانشجویان قرار گرفته شده است.
فاطمی زاده اضافه کرد: به دلیل تورم و افزایش قیمت غذای غیر دانشجویی، درخواست غذای یارانهای دانشجویی توسط دانشجویان نسبت به ماههای متناظر سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است. تقریبا متناسب با همین تعداد در رستورانهای خود گردان یا مکمل کاهش تقاضا وجود داشته است.
معاون دانشجویی دانشگاه شریف خاطرنشان کرد: دانشگاه مسئله افزایش تقاضا و قیمت را باید با درآمدهای خود جبران میکند. افزایش قیمت مواد اولیه غذایی نسبت به سال گذشته تورم بسیار زیادی داشته است. اینکه از خرداد ماه سال جاری به بعد قیمت مواد اولیه ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است. هزینهها با توجه به نوع غذا (کم هزینه، متوسط هزینه و پر هزینه) متفاوت است، اما تقریبا به همان مقداری که صندوق رفاه برای هر غذا پرداخت میکند خود دانشگاه نیز باید برای تهیه غذا هزینه کند. تهیه غذا ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان برای دانشگاه تمام میشود، صندوق رفاه پنج هزار و ۵۰۰ تومان برای هر غذا به دانشگاه پرداخت میکند که مابقی هزینهها توسط دانشگاه انجام میشود و دانشجو نیز حدود ۱۲۰۰ تومان از این مبلغ را به دانشگاه میدهد.