معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: استند آپ کمدی با موضوع پیشگیری از اعتیاد در فضای دانشگاهی در دست تولید است که به زودی برای دانشگاهها ارسال و در شبکههای مختلف اجتماعی و رسانههای رسمی پخش خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل ازمعاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛غلامرضا غفاری با حضور در استودیو تولید این برنامه، ضمن خسته نباشید به کارگردان و عوامل تولید، استند آپ کمدی را قالبی جدید و بدیع خواند که میتواند در فضای کنونی دانشگاهها نقش و تاثیر دوچندانی را در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد داشته باشد. این قالب متناسب با ذائقه جوانان امروزی است که میتواند پیام اجتماعی خود را در کوتاهترین زمان به مخاطب منتقل نماید.
غفاری در ادامه گفت: تلاش داریم تا از سایر ظرفیتهای هنری هم در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی استفاده کنیم. یکی از این برنامهها جشنواره هنرهای دیجیتال است که با همکاری سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به میزبانی دانشگاه هنر تهران و در سطح ملی در حال انجام میباشد. در سال ۱۳۹۷ برنامههای متنوعی را در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آغاز کرده ایم که تمرکز آن روی محور پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و روان گردانها میباشد.
در ادامه مهندس محمد هادی عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز افزود: عرصه هنر، میدانی بسیار فراخ و متنوع است که جذابیت و کشش خاص خود را دارد. شاید آنگونه که بایست از این ظرفیتها در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی استفاده نشده است. فیلم کوتاه، انیمیشن، تئاتر و هنرهای نمایشی و... هر کدام با قابلیتها و ظرافتهای خود میتواند در فضای دانشگاهها تاثیر گذار باشد. به طبع اداره که فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم که یکی از رسالتهای آن پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ایجاد نشاط و پویایی اجتماعی در بدنه دانشجویی است، میتواند با دعوت از متخصصین این عرصه و با استفاده از پتانسیلهای تشکلهای فرهنگی و هنری دانشجویان ابتدا بستری مناسب برای کنترل و کاهش آسیب را در فضای دانشگاهها ایجاد نماید و سپس برای رفع این موانع و معظلات در جامعه کمک کند.
مجری و کارگردان هنری تولید استند آپ کمدی، افشین جعفری خواه نیز با تشکر از حضور مسئولین وزارت علوم در استودیو تولید ضمن ارائه توضیحات فنی گفت: استندآپ کمدی یا کمدی ایستاده یکی از اثرگذارترین انواع کمدی است که در آن کمدین معمولاً روی صحنهای مقابل مردم میایستد و با مستقیم گویی و ادبیات طنز سعی در جلب مخاطب دارد. اغلب چند شوخی به هم پیوسته و دست اول است که اتحاد معنایی دارد. استندآپ کمدی در واقع نوعی ترکیب متن با اجرای تئاتری است و کمدین نه تنها باید طنزهایش خنده دار باشد بلکه اجرای آنها نیز باید فنی و تاثیرگذار باشد. به علاوه این طنزهای کمدین معمولاً قبلاً آماده و نوشته میشود، ولی طوری اجرا میشود که گویی او فی البداهه آنها را عرضه مینماید.
محمد امین فروزش مدیر شرکت هنرهای دیجیتال دیبا به عنوان کارگردان تلویزیونی این برنامه، امر تولید و تدوین اجراهای استند آپ کمدی را بر عهده دارند.