با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان «مرکز نوآوری در حوزه صنعت غذا» ایجاد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیرضا کریمی وثیق رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازارزنجیره گندم، آرد و نان درباره ایجاد «مرکز نوآوری صنعت غذا»، اظهار کرد: این مرکز با حمایت معاونت علمی و فناوری و پیگیری و مساعدت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در انستیتو تغذیه کشور ایجاد شد تا بستری برای رشد فعالیتهای استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه باشد.
وی درادامه گفت: استارتاپها و شرکتها با حضور در این مرکز، ضمن کسب مهارتهای لازم و توانمندسازی، میتوانند فعالیتهای تحقیقاتی خود را رشد و توسعه دهند و با تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان، آماده حضور در بازار اقتصادی شوند.
کریمی همچنین یادآور شد: در راستای اهداف این کانون، «مرکز نوآوری» دیگری در این حوزه توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهم نامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک ایجاد خواهد شد. این مرکز با توجه به ظرفیتهای خود، استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان را تا مرحله تولید نیمه صنعتی مورد حمایت قرار خواهد داد.
رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازارزنجیره گندم، آرد و نان با اشاره به راه اندازی دانشگاه علمی و کاربردی " کانون علوم و فناوری نوین غلات" گفت: در راستای توسعه منابع انسانی نوآور و ارتقای دانش علمی در زمینه صنعت و بازار، راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی«کانون علوم و فناوری نوین غلات» توسط کانون در حال پیگیری است. این کانون با رویکرد ایجاد تعامل هر چه بیشتر بین تمامی حوزههای علمی و آموزشی، تولیدی، خدماتی، رسانهای و ... (اعم از دولتی و غیر دولتی)، با همکاری شرکت بازرگانی دولتی ایران و کانون انجمنهای صنفی صنایع آرد ایران و نیز همیاری تخصصی و علمی مرکز پژوهشهای غلات و انستیتو تحقیقات تغذیهای وصنایع غذایی کشور، مبادرت به برنامه ریزی و برگزاری دورههای آموزشی با اعطای گواهینامه کرده است.
برنامههای آینده کانون کریمی خاطر نشان کرد: مشارکت با بخش دولتی در جهت اصلاح ساختار کشت گندم با رویکرد کاهش واریتههای گندم و برقراری نظام کشت بر اساس سفارش مشتری، تبیین استراتژی نحوه خرید تضمینی گندم با جهت گیری واگذاری به بخش خصوصی، همکاری فنی و تخصصی و مشارکت در تدوین و تهیه استانداردها، آیین نامهها و دستورالعملهای حوزههای ذیربط جهت ارتقاء سطح کیفی محصول و ایجاد تمهیدات و همکاریهای لازم جهت برگزاری نمایشگاهها و سمینارهای تخصصی و تجاری در راستای رونق بخشی به فضای کسب وکار از جمله برنامهها و چشم اندازهای کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان است.
رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازارزنجیره گندم، آرد و نان همچنین به برنامهریزی جهت ارتقاء سطح مهارت آموزی منابع انسانی اشاره کرد و گفت: به منظور تقویت تخصصی و کاردانی بخش خصوصی وصنفی در حوزههای ذیربط، همکاری در برقراری فعالیتهای ایده پرداز (استارتاپ) و بهرهگیری از ایدههای نو، مشارکت در اقدامات فرهنگ ساز و آگاه سازی عمومی با رویکرد اصلاح الگوهای مصرف با تکنیکهای فناورانه و برنامهریزی بنیادی در ایجاد فضاهای مناسب برای بهره گیری بخشهای خصوصی و صنفی از تجهیزات و ماشین آلات ساخت ایران، از دیگر برنامهها و چشم اندازهای این کانون است.