معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: خوشبختانه با استقبال گسترده زنان صاحب نام در جشنوراه علوم و زن روبه رو شدیم که در مقایسه با اولین جشنواره تقریبا رشد دو برابری را شاهد بودیم.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غفاری صبح امروز در دومین جشنواره جایزه «علم و زن» که با حضور نخبگان، برگزیدگان و مسئولان در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بی تردید کسانی که بخش نخبگانی جامعه را تشکیل میدهند فردایی بهتر را در مقایسههای فردی و فرافردی دارند. عمل و کنش آنها صرفا محصول در زمان حال نیست؛ بلکه معطوف به آینده و فردای پیش رو است؛ چرا که علم و فعالیت ذاتا بهرهمند از افقهای باز است.
غفاری افزود: جست و جوی آینده بهتر، محتاج به حساسیت زندگی فردا و داشتن الزامها و تعهداتی به فردا و آینده است و به تعبیری اگر چنین نباشد، باید درنگ کنیم و بادبانهای حرکت خود را برای قرار گرفتن به مسیری که به این مهم برسیم تنظیم کنیم. جشنواره زن و علم رخدادی ملی است و میکوشد با معرفی زنانی که دستاوردهای علمی دارند، ظرفیتها و توانمندی زنان را در حوزه علمی و فرهنگی که معرف امید و غرور ملی است در معرض دید و نظر جامعه قرار داده و اذهان نسل جوان را متوجه الگوهای موفقی کند که با تلاش و سخت کوشی توانسته اند مراتب عالی علمی را کسب و در مجموعه نظام دانش و فناوری جایگاه مناسبی را به دست آورند.
معاون فرهنگی وزیرعلوم گفت: اعطای جایزه دکتر مریم میرزاخانی به عنوان یکی از شخصیتهای فاخر علمی کشور به زنان نخبه در عرصههای علمی و فرهنگی و اجتماعی میتواند انگیزه مضاعف برای نقش آفرینی بیشتر، خاصه نسل جوان باشد؛ از این رو در اردیبهشت ماه سال ۹۶ اولین دوره جشنواره اعطای جایزه مریم میرزاخانی در کتابخانه ملی ایران برگزار شد و شورای سیاست گذاری جشنواره تشکیل و طی جلسات چند گانه با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف در خصوص چگونگی اجرا، شیوه نامه، فراخوان و ... توافقاتی صورت گرفت.
وی ادامه داد: رده سنی افراد شرکت کننده در این جشنواره به سه ردیف قسمت شدند الف. بانوان زیر ۴۰ سال ب. بانوان تا ۴۰ تا ۶۵ سال و ج. بانوان بالای ۶۵ سال. برای دومین جشنواره بیش از ۵۱۴ فرم ثبت نام از ۳۰ استان کشور دریافت شد که با بررسی و صحت سنجی اولیه تعداد ۴۱۶ فرم ارسال شده قابل داوری تشخیص داده و به بخش داوری ارجاع شد به لحاظ رده سنی رقمی حدود ۷۷ درصد شرکت کنندگان از رده سنی زیر ۴۰ سال و مابقی از دو رده سنی دیگر بودند.
غفاری تاکید کرد: خوشبختانه با استقبال گسترده زنان صاحب نام روبه رو شدیم که در مقایسه با اولین جشنواره علمی زن و علم تقریبا رشد دو برابری را شاهد بوده ایم.