معاون وزیر اقتصاد گفت: تاکنون ۳۲ هزار و ۶۱۳ درخواست مجوز روی پیشخوان مجوزهای کشور ثبت شده که ۹ هزار و ۷۲۴ درخواست مجوز صادر شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد دهقان دهنوی در مراسم رونمایی از نقشه راه عملیاتی بهبود محیط کسب و کار اظهار داشت: یکی از راههای ارتقای اقتصاد و رونق تولید در کشور، بهبود فضای کسب و کار است. طبق استانداردهای جهانی هر یک درصد بهبود در شرایط کسب و کار کشور منجر به رشد ۰.۰۶ درصدی اقتصاد میشود.
معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: نقشه راه عملیات بهبود فصای کسب و کار در ۵ محور دسته بندی شده است و ما در ۱۰ کتابچه بیان کردیم که در هر کدام از شاخصها به چه شکلی باید عمل کنیم. وزارت امور اقتصاد و دارایی این مجوز را دارد که بخشهای مخل نظام تولید را لغو و کنار بگذارد.
دهقان دهنوی ادامه داد: کسب و کار تنها با گرفتن مجوز به سرانجام نمیرسد بلکه باید از نقطه شروع تا زمانی که به بهره برداری میرسد از طریق یک پنجره واحد دنبال شود.
وی به نقشه راه عملیاتی بهبود فصای کسب و کار اشاره کرد و گفت: توحه ویزه به مقررات زدایی و جلوگیری از ایجاد مقررات جدید مخل محیط کسب و کار، پنجره واحد ایجاد کسب و کارهای استانی، بهبود امتیاط و رتبه در شاخصهای بین المللی و توانمندسازی بخش خصوصی ساماندهی نظام مجوزدهی نقشه راه ما است.
وی با اشاره به سامانههای راه اندازی شده در وزارت اقتصادی، اظهار داشت: وزارت اقتصاد با راه اندازی سامانه سام، دادور، یاور و نما گتمهای اساسی در راستای بهبود فضای کسب و کار برداشته است.
دهقان دهنوی در ادامه افزود: بیش از ۸ هزار رسته صنفی و بیش از ۳ میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد که برآورد میشود بیش از ۲۷۰ هزار مجوز صدور پروانه صنفی در سال انجام شود.
وی گفت: همچنین رستهها و واحدهای صنفی دریافت کننده ۵۵ درصد از استعلامات کشور برای صدور مجوزها هستند.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه در حال حاضر صدور مجوزهای صنفی از طریق سامانه انجام میشود، افزود: تاکنون ۳۲ هزار و ۶۱۳ درخواست مجوز در پیشخوان مجوزهای کشور داشتیم که ۹ هزار ۷۲۴ درخواست مجوز صادر شده است.
وی گفت: همچنین تعداد استعلامات مبادله شده در پیشخوان مجوزهای کشور ۴۳۵ هزار و ۸۴۴ است.
دهقان دهنوی تاکید کرد: گام بعدی ما کاهش تعداد مجوزها است.