اداره آموزش مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برنامههای آموزشی پیشنهادی این مرکز در سال ۹۸ را جهت بهره برداری و اجرا به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مفدا، اداره آموزش مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برنامههای آموزشی پیشنهادی این مرکز در سال ۹۸ را جهت بهره برداری و اجرا به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کرد. در این ابلاغیه آموزش قرائت قرآن کریم، آموزش حفظ قرآن کریم و آموزش حفظ موضوعی قران کریم مورد تاکید قرار گرفته است.
در حوزه قرائت قرآن لازم است در دانشگاههای علوم پزشکی کشور کلاس صحیح خوانی قرآن کریم، آموزش قرائت تخصصی مقدماتی، آموزش قرائت تخصصی تکمیلی آموزش قرائت تخصصیِ پیشرفته ویژه منتخبین جشنواره قرآن و عترت و طرح ارتقاء برگزار شود.
همچنین در حوزه آموزش حفظ قرآن کریم، آموزش حفظ سُوَر منتخب یاسین، حدید، واقعه، حجرات، لقمان و قیامت در سطح ۱ و آموزش حفظ سُوَر منتخب صف، جمعه، تغابن، مُلک، نوح و انسان در سطح ۲ برگزار شود. همچنین در این ابلاغ آموزش حفظ ترتیبی قرآن کریم (جزء ۱و۳۰) مورد تاکید قرار گرفته است.
طرح نسیم بهشتی (حفظ یک جزء از قرآن کریم) و آموزش حفظ موضوعی قرآن کریم در سطوح ۱ و ۲ نیز دیگر برنامههای آموزشی این مرکز در حوزه حفظ قرآن است.
همچنین لازم است ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در دانشگاههای علوم پزشکی در سه سطح آموزش داده شود.
در حوزه ترجمه و تفسیر قرآن کریم نیز لازم است ترجمه و تفسیر ترتیبی- موضوعی قرآن کریم (نور و الرحمان ۱و۲)، ترجمه و تفسیر سور منتخب قرآن کریم (لقمان، حجرات، حدید)، ترجمه و تفسیر آیات مربوط به حوزه سلامت آموزش داده شود.
دانشگاههای علوم پزشکی متقاضی برگزاری طرح نسیم بهشتی لازم است جهت بهره مندی از حمایت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به صورت مکتوب درخواست خود را به این مرکز اعلام نمایند تا پس از بررسی نسبت به انعقاد قرارداد اقدام شود.