قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشکدهها و همچنین برنامههای آموزش پزشکی ایران به
تاییدیه ۱۰ ساله فدراسیون جهانی آموزش پزشکی دست یافتند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید اکبری قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص مهمترین اقدامات معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کیفی سازی آموزشهای پزشکی یکی از مهمترین اقدامات این معاونت در یک سال اخیر به شمار میرود.
اکبری افزود: بهره برداری از آموزشهای نوین، حضور گسترده در مجامع بین المللی، حضور استادان و دانشجویان غیرایرانی در دانشگاههای علوم پزشکی، استانداردسازی آزمونها براساس شاخصهای جهانی، برگزاری آزمونهای الکترونیکی و همچنین راه اندازی بانک سوال علوم پزشکی نیز از دیگر اقدامات موثر معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محسوب میشود.
قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: عرصه علوم پزشکی به طور مستقیم با سلامت جامعه در ارتباط است و بر این اساس باید به طور جدی مورد بررسی قرار بگیرد.
وی یادآور شد: در نتیجه این اقدامات، دانشکدهها و همچنین برنامههای آموزش پزشکی ایران به مدت ۱۰ سال به تایید فدراسیون جهانی آموزش پزشکی رسید؛ به عبارت دیگر دانشکدههای علوم پزشکی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور مورد تایید «فدراسیون جهانی آموزش پزشکی» نیز قرار میگیرد.
اکبری اظهار کرد: فدراسیون جهانی آموزش پزشکی یک سازمان جهانی در زمینه مهارت آموزی پزشکان است؛ که در هر یک از سطوح آموزشی «مقدماتی، تخصصی و مداوم» فعالیت میکند؛ ارتقاء استانداردهای علمی و اخلاقی در عرصه آموزش پزشکی از جمله اهداف اساسی این سازمان است.
قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه این مهم یکی از موثرترین دستاوردهای جامعه علوم پزشکی ایران است؛ که هیچ یک از کشورهای منطقه بدان دسترسی نیافته اند؛ ادامه داد: بسیاری از تجهیزات پزشکی متعلق به سایر کشورها و در نتیجه نیازمند هزینه کرد اعتبارات ارزی است؛ بنابراین حمایتها از جامعه علوم پزشکی باید تداوم داشته باشد؛ اگرچه بی تردید حمایتهای دولت تاکنون با وجود همه محدودیتها و چالشهای اقتصادی کشور قابلتوجه است.
وی در رابطه با عملکرد و حمایتهای دولت در این زمینه نیز با اشاره به کمبود اعتبارات خاطرنشان کرد: علوم پزشکی در جامعه ایران همچنان نیازمند توسعه زیرساختهای آموزشی است.