پارسا با بیان این که در حال حاضر چیزی حدود ۸ درصد از مجموع درآمدهای مردم به عنوان مالیات در اختیار دولت قرار میگیرد گفت: در کشورهای درحال توسعه این رقم حدود دو برابر و در کشورهای پیشرفته حدود چهار برابر است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پارسا در استودیو نگاه یک شبکه یک سیما با بیان این که محدود کردن معافیت مالیاتی و کاهش فرار مالیاتی و فساد سیستم اداری بر درآمد دولت موثر است افزود: همه مردم باید متناسب با ثروت، درآمد و مصرفشان مالیات پرداخت کنند در غیر این صورت جامعه به سمت عدالت نخواهد رفت، در حال حاضر چیزی حدود ۸ درصد از مجموع درآمدهای مردم در اختیار دولت قرار میگیرد. در کشورهای در حال توسعه این رقم ۱۵ درصد و در کشورهای پیشرفته بالای ۳۰ درصد را به خود اختصاص میدهد.
او ادامه داد: میتوان با بکارگیری زیر ساختهای مدیریتی و اقتصادی مناسب سهم دولت از مالیات را دو برابر کرد یکی از این زیرساختها محدود کردن معافیت مالیاتی باشد و همینطور فرار مالیاتی و فساد سیستم اداری باید به حداقل برسد. زیرساخت مالیاتی در کشور باید به گونهای مستقر شود که این سه پدیده به حداقل برسد، اما متاسفانه فرار مالیاتی بسیاری در کشور وجود دارد فساد اداری هم قابل کتمان نیست.
پارسا تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما معلمی که در دورترین نقطه کشور تدریس میکند اول مالیات پرداخت میکند و بعد حقوق میگیرد، اما کسانی که درآمد میلیاردی دارند آنگونه که باید مالیات نمیدهند ما باید به اندازه نیازهای توسعهای کشور درآمد مالیاتی داشته باشیم. چیزی حدود بیش از ۸۵ درصد درآمد کشور باید از محلهایی که در آن عدالت مالیاتی برقرار است تامین گردد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با رد مقوله وجود مافیا در پس پرده قانون گریزیهای مالیاتی افزود: سازمان امور مالیاتی با هیچ کس شوخی ندارد و نسبت به دریافت مالیات هر گونه اقدام قانونی لازم را اعمال خواهد کرد و امروز هر سه قوه آمادگی لازم برای دستیابی به هر چه بهتر پیاده شدن قوانین مالیاتی و رسیدگی به وضع فراریان مالیاتی را دارند. امروز اولویت سازمان امور مالیاتی ایجاد و راه اندازی پایانههای فروش است این یعنی به حداقل رساندن فساد و فرار مالیاتی.