دبیر ستاد توسعه زیستفناوری با بیان اینکه توسعه زیستفناوری، جهش بزرگی در توسعه صادرات غیرنفتی کشور ایجاد میکند، میگوید: این جهش بزرگ میتواند اقتصاد کشور را متحول کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زیستفناوری یکی از علومی است که میتواند در خدمت توسعه رفاه و تولید ثروت ملی باشد. علمی که با ارزش افزوده بالایی همراه است و بازار بزرگی در دنیا به خود اختصاص داده است. بازار جدیدی که فرآیند مسیر تحول علمی دنیا را سرعت داده است.
یکی از اهداف اصلی ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دستیابی به ۳ درصد بازار جهانی زیست فناوری تا سال ۱۴۰۴ است.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری با بیان این مطلب میگوید: با توجه به اهمیت بالای زیستفناوری، تلاش میکنیم این علم سودآور را در کشور توسعهای همهجانبه دهیم.
بنا به گفته قانعی، توسعه زیستفناوری در کشور میتواند رقمی در حدود ۳۱ میلیارد دلار را که جهش بزرگی در صادرات غیرنفتی است را برای کشور به ارمغان بیاورد.
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از نهادهایی است که به صورت تخصصی توسعه زیستفناوری را در کشور دنبال میکند. در همین راستا نیز اقداماتی مانند تولید ۲۲ داروی زیستی، ایجاد زمینه تشکیل بیش از ۱۰ شتابدهنده در حوزه زیستفناوری، کلید خوردن طرح تقسیم کار ملی زیستفناوری و ایجاد زیر ساخت شبکه محصولات سالم کشاورزی دارد.
قانعی در ادامه بیان میکند: امیدواریم در نیمه دوم امسال با برنامهریزی هدفمند، دانش زیستفناوری را در راه توسعه رفاه و تولید ثروت ملی به کار بندیم و با مجهز کردن خود به این علم نافع و ایجاد همافزایی میان همه ظرفیتها، گامی بلند در جهت پیشرفت علمی و اقتصادی کشور برداریم.