محمد دیندار کارگردان مستند «سیل بند» به ویژگیهای این مستند اشاره و بیان کرد که نگاهی حماسی و حسی از همدلی و چالش در آن وجود دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد دیندار کارگردان مستند «سیل بند» درباره این مستند گفت: در مستند «سیل بند» به سیل و سیلابهای سال جاری در استانهای گلستان، لرستان و بخصوص استان خوزستان پرداخته ام.
وی ادامه داد: من تلاش کردم مستند حماسه مقاومت و مقابله اقشار مختلف مردم و نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج و ارتش را در مواجهه با این سیل ویرانگر به نمایش بگذارد. ضمن اینکه به نقش اقلیتهای دینی و جامعه ارامنه و همدلی آنها با مردم سیل زده و همچنین همیاری مردم افغانستان، لبنان و عراق نیز در مستند «سیل بند» پرداخته شده و به این ترتیب نگاهی حماسی و همدلانه در مستند وجود دارد.
کارگردان «سیل بند افزود: البته در کنار این نگاه حماسی، نگاهی آسیب شناسانه و پرسشگر نیز در این فیلم وجود دارد، زیرا معتقدیم با آسیب شناسی سیل ۹۸ میتوان به رفع آسیبها کمک کرده و از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.
وی همچنین در رابطه با ساختار این مستند گفت: با توجه به تصاویر بکر و دیدنی همراه با موسیقی پرکشش، ضرب آهنگ و ریتم تند و یکخطی روایتی که به روایت داستانی تنه میزند، انتظار میرود تا به یاری خدا تماشاگر با این مستند ارتباط خوبی برقرار کرده و از آنتاثیر بپذیرد و این نکتهای است که در نمایشهای خصوصی از بازخورد تماشاگران دریافته ایم.