عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دیوان محاسبات کشور معتقد است باید این تخصیص ارزها به افراد تعیین تکلیف بشود تا مشخص شود چه کسانی ارز ۴۲۰۰ دریافت کرده و چه مقدار کالا به کشور وارد شده است.
محمد حسن نژاد نماینده و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: در مسئله گزارش دیوان محاسبات کشور درباره ارزهای ۴۲۰۰ باید گفت هم دولت درست میگوید و هم دیوان محاسبات؛ اما سوالی که مطرح میشود این است که این پول کجا هزینه شده است؟
وی با اشاره به گم شدن دلارهای ۴۲۰۰ تومانی ادامه داد: اینکه دولت میگوید این پولها گم نشده؛ حرف درستی است. یعنی میگوید لیست تخصیص ارز ۴۲۰۰ به افراد را دارد و اگر کالایی وارد نکرده باشند میتوانند از طریق قوه قضاییه به این کلاهبرداریها رسیدگی کنند.
حسن نژاد گفت: دولت ادعا میکند که ۴.۸ میلیارد دلار گم نشده بلکه صرف خرید کالا برای کشور شده است و میگوید اگر این کالاها وارد کشور نشده دلایلی دارد که یکی از آنها تحریم هاست.
وی افزود: از سوی دیگر دیوان محاسبات کشور معتقد است باید این تخصیص ارزها به افراد تعیین تکلیف بشود و مشخص بشود چه کسانی ارز ۴۲۰۰ دریافت کرده است و چه مقدار کالا به کشور وارد شده است.
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: این توجیهات دولت قابل قبول است، اما این چند دستگی صحبتها در بین مسئولین برای مردم ابهامی ایجاد کرده است که باید هم از طرف دولت و هم از طرف دیوان محاسبات کشور برطرف بشود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا گزارش دیوان محاسبات در مجلس دیر قرائت شده است؟ گفت: گزارش دیوان محاسبات باید در زمان رسیدگی بودجه در مجلس ارائه میشد حالا این اتفاق نیفتاده است و شاید دیوان محاسبات دلایل خود را دارد.
حسن نژاد در پایان تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس در این هفته جلسهای خواهد داشت و گزارش تفریغ بودجه ۹۷ را در دستور کار خود دارد و همچنین دلایل دولت درباره غلط بودن اطلاعات این گزارش هم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.