یکی از بخشهایی که ما آن را به صورت جدی پیگیری کردهایم مسئله قرارگاه جهادی معین بوده است. محوریت فعالیت ما طبق این قرارگاه منطقه بندی میشود و از دانشگاههای مختلف جمع میشوند و در هر منطقه فعالیت میکنند که ما استان اصفهان را به طور جدی فعال کردهایم و در حال برنامه ریزی برای فعال سازی مناطق دیگر هستیم.
یکی دیگر از مسائل حائز اهمیت همین تشکیلات انتخابات است. به هرحال شب قدر هر تشکیلاتی انتخابات آن است که سرنوشت یکسال آن را رقم میزند در پی این موضوع به دنبال فراهم کردن بستری مجازی برای انجام این مسئله هستیم و امکاناتی که دفاتر نیاز داشتند را برایشان فراهم کردیم و طرح دیگری که برایشان در نظر گرفته ایم برگزاری جلسات با دفاتر به صورت مجازی است که امیدواریم خلاءهای جلسات حضوری را جبران کند. همچنین با برگزاری دوره های آموزشی مجازی در انجمن ها درکنار آموزشهای دیگر مجازی کنار بچه ها هستیم تا روند آموزش آنها از طریق انجمن کند نشود.
تقی زاده: اتحادیه باید به عنوان یک پل ارتباطی بین ادوار و اعضای فعال فعلی باشد و یکی از چالشهای مهم این ارتباط است. چنانچه این پل ارتباطی برقرار باشد بسیاری از مسائل دفاتر حل خواهد شد. ما در نظر داریم فعاایتهایی که در اتحادیه قرار است برگزار شود صرفا به شورای مرکزی ختم نشود بلکه از طریق دفاتر این برنامه ها صورت بگیرد و به آنها واگذار شود چه به صورت مجازی و چه به صورت حضوری با رعایت پروتکلها که در این صورت پویایی دفاتر حفظ می شود و این انرژی و ایدهها و برنامههای خودشان را به اتحادیه هم برسانند.
کرونا میتواند تبدیل به یک فرصت شود، چرا که ما در حال تجربه شرایطی هستیم که پیش از این آن را تجربه نکرده بودیم. مسئله ای که این روزها اهمیت دارد رسانه و برگزاری فعالیت ها به صورت مجازی است و چنانچه این فعالیت مجازی پا به پای فعالیت حضوری به خوبی جلو برود میتواند شکل جدیدی به فعالیت اتحادیهها بدهد که بعد از کرونا نیز کارساز باشد. البته مدیریت آن سخت است.
گفتنی است که امسال در اتحادیه رویکرد متفاوتی را در نظرگرفته ایم و سعی داریم رسانه قوی ایجاد کنیم و بعد از آن با رسانه های سطح کشور به نحو احسن ارتباط بگیریم. فعالیتهای مجازیمان را به چنددسته تقسیم کرده ایم و درکنار آن حالت برنامه های حضوری را با رعایت پروتکلها حفظ میکنیم.