معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر گفت: سال گذشته حدود ۱۹۰ میلیارد تومان قرارداد صنعتی به امضا رساندهایم، این قراردادها بسیار بزرگ بودند به همین دلیل در هر کدام از آنها میتوانستیم ۱۰ یا ۱۵ عضو هیئت علمی جوان را مشارکت دهیم.
حسین حسینی تودشکی، معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: نظام رتبهبندی کیو اس یکی از نظامهای معتبر رتبهبندی دانشگاهها محسوب میشود که در آن شاخص تعداد ارجاعات به مقالات نسبت به تعداد اعضای هیئت علمی مورد ارزیابی قرار میگیرد. دانشگاه امیرکبیر در این نظام ارزیابی رتبه ۱۷ بینالمللی را دارد.
وی در ادامه اظهار کرد: سال گذشته در رتبه ۲۸ قرار داشتیم و سال قبل از آن نیز در رتبه ۴۰، کاهش رتبه ما در این نظام ارزیابی نشان از سیاستگذاری دانشگاه امیرکبیر دارد. همچنین برای اینکه بعد فناوری و تجاریسازی نیز در دانشگاه صدمه نبیند، بخش فناوری یعنی ارتباط با صنعت را اجباری کردهایم و به اعضای هیئت علمی کمک میکنیم تا اگر قادر نیستند که از صنعت پروژه بیاورند در پروژههای ما شرکت کنند.
تودشکی افزود: در شش ماهه سال گذشته حدود ۱۹۰ میلیارد تومان قرارداد صنعتی به امضا رساندهایم، این قراردادها بسیار بزرگ بودند به همین دلیل در هر کدام از آنها میتوانستیم ده یا پانزده عضو هیئت علمی جوان را مشارکت دهیم. این کار باعث میشود تا اعضای هیئت علمی در پروژهها شرکت کنند و تجربه لاز را برای پروژههای بعدی به دست آورند.
وی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی به میزانی که در پروژههای صنعتی همکاری داشته باشند، پروژه به نام آنها خواهد بود، تصریح کرد: اعضای هیئت علمی به خصوص نیروهای جوان، دورههای سه ماهه یا شش ماهه را در صنعت میگذرانند و از این طریق علاوه بر ارتباط با صنعت، مشکلات این حوزه را شناسایی میکند و در جهت رفع آن بر میآیند.