مرضیه هاشمی خبرنگار، گوینده و مستندساز شبکه بینالمللی پرستیوی در برنامه تلویزیونی «چراغ» شبکه پنج سیما گفت: امروز در غرب و بهویژه در اروپا نگاه منفی بر حجاب زنان ایران دارند و هدفشان برداشت سیاسی از این موضوع است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مرضیه هاشمی مجری و گوینده شبکه بینالمللی پرستیوی رسانه ملی با حضور در برنامه «چراغ» شبکه پنج سیما گفت: اسم قبلی من ملانی فرانکلین بود، آمریکایی هستم و در خانواده مسیحی پروتستان به دنیا آمدم و در ۲۲ سالگی مسلمان شیعه شدم.
وی همچنین گفت: شخصیت امام خمینی (ره) خیلی برای من جذابیت داشت، میخواستم ببینم چه چیزی هست که این همه جمعیت، جوانان و قشرهای مختلف مردم جذب آن مرد شدند از اینجا بود که تحولات در زندگیام شروع شد.
مجری شبکه پرستیوی با بیان اینکه آمار تجاوز در دانشگاههای آمریکا افزایش یافته و بالاست، افزود: در مورد این دیدگاه که آزادیهای موجود در غرب و آمریکا را مانع آزار زنان در جامعه میداند و آنجا نیازی به حجاب نیست عنوان کرد: اصلا اینطور نیست و تعداد تجاوز در دانشگاهها بیشتر است، وقتی دختر در محیط دانشگاه و خوابگاه دانشگاه امنیت ندارد، شما تصور کنید؛ در بقیه جامعه چه میگذرد؟
مرضیه هاشمی همچنین گفت: من حس میکنم که در جامعه کاپیتالیسم مرد و زن فرق نمیکند، مهم پولی است که از آنها توسط مالیات به دست میآید و ارزش خانمها در غرب بهنظرم خیلی پائین است. حجاب یک واقعیت است و شاید وقتی درمورد حجاب بهعنوان یک حریم صحبت میکنیم جوانان ما شاید نتوانند تفاوت را درک کنند تا وقتی در جوامع دیگر زندگی نکردند، ولی ما این قدر دیدیم و حس کردیم که وقتی حریم نداشتیم رفتار و ارتباط با ما بدتر بود.