به نظر میرسد که نیوزلند برای مقابله با ویروس کرونا به سراغ استفاده از نانوذرات رفته است. الدون تیت مدیرعامل شرکت اینهیبیت کوتینگز (Inhibit Coatings) کاملاً مطمئن است که فناوری نانوذرات نقره این شرکت روشی ایمن و موثر برای مقابله با ویروس کرونا و آلودگی سطوح است. اینهیبیت کوتینگز در اکتبر امسال به عنوان بخشی از برنامه شتابدهنده نوآوری کووید ۱۹ وزارت نوآوری و اشتغال توانست اثبات کند که پوشش پلیاورتان مبتنی بر آب که حاوی نانوذرات نقره است میتواند ویروس کووید ۱۹ را ۹۹٫۹ درصد کاهش دهد.
شرکت نانوسرف (Nanosurf)، یکی از ارائه دهندههای جهانی میکروسکوپهای روبشی پیمایشی، محصول خود به نام DriveAFM را به بازار عرضه کرده است. این میکرسکوپ AFM از فناوری اسکن با عملکرد بالا بهرهمند است. DriveAFM برای دستیابی به تصویربرداری با وضوح بالا طراحی شده است و در عین حال به محققان امکان تصویربرداری از نمونههای بزرگ را میدهد. DriveAFM دارای یک بسته تصویربرداری ۱۰۰ میکرومتر × ۱۰۰ میکرومتر × ۲۰ میکرومتر است که یک گزینه انتخابی حرکت در محور Z با ابعاد ۱۵۰ میکرومتر را نیز با خود دارد.
در راستای توسعه فناوریهای جدید برای درمان سرطان، محققان آلمانی از نانوذرات جدیدی برای این کار استفاده کردند. محققان دانشگاه لودوینگ ماکسیمیلیانز (LMU) در مونیخ، نوع جدیدی از نانوذرات تولید کردهاند که سلولهای سرطانی را بهطور موثر و انتخابی از بین میبرد؛ بنابراین، گزینههای درمانی جدیدی برای درمان تومورها باز میشود.
موسسه خدمات فناوری تا بازار در نظر دارد از نیروهای واجد شرایط خدمت امریه سرباز نخبگی استفاده کند. داوطلبان پس از بررسی شرایط اعلامی، میتوانند رزومه خود از طریق پست الکترونیک به این موسسه ارسال کنند.
آیا میتوان تلفنهای هوشمند را به میکروسکوپ برای شناسایی ویروس تبدیل نمود؟ یافتههای اخیر محققان نشان میدهد که بله چنین کاری قابل انجام است. در حال حاضر بسیاری از مردم از تلفنهای هوشمند برای اهداف سرگرمی و تفریح استفاده میکنند، اما یک استاد دانشگاه فکر میکند که تلفنهای هوشمند باید برای اهداف مهمتری استفاده شوند. وی معتقد است که میتوان از تلفنهای هوشمند بهعنوان میکروسکوپ برای مشاهده و رصد عوامل بیماریزا استفاده کرد.
با بلوغ اینترنت اشیا، حسگرها، بهعنوان نرونهای معماری اینترنت اشیا به شدت در حال توسعه بوده و حساسیت آنها تا سطح مولکولی بهبود یافته است. نانوحسگرها قادر به تشخیص تغییرات بسیار کوچک در فشار، دما یا ترکیب شیمیایی خواهند بود. این به ما امکان میدهد دادههای بسیار دقیقتری جمعآوری کرده و مواردی را که امروزه قابل اندازهگیری نیستند را اندازهگیری کنیم. دامنه امکاناتی که حسگرهای نانو ارائه میدهند، میتواند دنیای اینترنت اشیا و چگونگی استفاده از آن را تغییر دهد؛ برای مثال، اگر بخشی نظیر صنایع غذایی را در نظر بگیریم، اینترنت اشیا امروزه بیشتر در فرآیند تولید حضور یافته است.